top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Gekleurde littekens – Neva Altaj

Voor is Dark romance een heel nieuw genre en een nieuwe ontdekking, maar een die me zo nieuwsgierig maakte dat ik geen nee kon zeggen toen ik de vraag kreeg van Sisters Press om het boek te lezen en recenseren. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230005781621 | 30 november 2022 | Uitgeverij Sisters Press | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Dark romance is voor mij een nieuwe ontdekking. Maar de cover en flaptekst wisten me zo te prikkelen en nieuwsgierig te maken dat ik de kans het boek te mogen lezen en recenseren met twee handen heb aangegrepen. De cover die duister is waardoor alleen de twee getatoeëerde handen zichtbaar zijn zijn prikkelend en roepen geheimzinnigheid en duisternis op. De typografie van de titel en schrijfster komen hierdoor prachtig naar voren en passen mooi bij het beeld. Buiten dat het een nieuw genre en nieuwe ontdekking gaat worden heb ik ook nog nooit eerder iets van Neva Altaj gelezen, dus ik ga er echt helemaal blanco in.

 

Het verhaal:

Het verhaal van Nina en Roman. Nina is een talentvolle kunstenares die het goed voor elkaar heeft. Door omstandigheden komt ze in aanraking met Roman. Vanaf het eerste moment vind ze hem spannend, charmant, verleidelijk en een koelbloedige moordenaar. Ze sluit de deal en trouwt met de Pakhan van de Russische Bratva. Een half jaar moet ze het volhouden en de buitenwereld tonen dat ze in gelukzaligheid leeft, terwijl ze trilt van angst. Roman krijgt alles wat hij wil en is perfect om iedereen om zich heen te manipuleren. Zij is wat hij wil en wanneer ze eenmaal van hem is laat hij haar nooit meer gaan. De deal is van tafel.


Het is het eerste deel van een steamy maffia romance serie.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal is geschreven vanuit de twee hoofdpersonages Nina en Roman. Doordat per hoofdstuk het perspectief wisselt, kan je helemaal in de twee personages duiken en weet je wat er in hen omgaat en hoe dat ze de gebeurtenissen ervaren. Dit heeft Neva Altaj enorm goed gedaan, want ondanks dat de twee personages enorm verschillend en uniek waren neergezet, ik kon er als lezer wel helemaal in opgaan. Daarnaast heet Neva Altaj een hele sterke, vlotte en levendige schrijfstijl. Er zit een heerlijk tempo in de verhaallijn, hij leest enorm prettig en fijn weg, maar daarnaast weet ze het verhaal enorm sterk en levendig neer te zetten. Ook mede dankzij de goede dialogen.


De verhaallijn heeft een originele en goede opbouw. Doordat je een goed beeld krijgt van beide personages leef je ook met beide enorm mee. Het verhaal neemt veel wendingen en ook veelal onverwacht, want de spanning heerlijk in het verhaal weet te houden. Ik moet zeggen dat het verhaal me zo wist te boeien dat ik het niet weg kon leggen en ik het verhaal in 1 dag heb uitgelezen. Naarmate het plot vordert weet Neva Altaj de spanning goed op te bouwen en het plot en epiloog wisten me dan ook aangenaam te verrassen, wat ik als enorm positief ervaar.


Ik heb enorm genoten van deze steamy maffia dark new romance serie, het verhaal heeft me buitengewoon positief weten te verrassen en ik kan dan ook niet wachten om het tweede deel van deze serie te gaan lezen. Hopelijk gaat dit niet te lang duren... Dit boek is echt absoluut een dikke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page