top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Gestolen aanrakingen – Neva Altaj

Met het verschijnen van het vijfde deel van deze serie, wist ik gelijk dat ik dit deel ook wilde lezen. Van SistersPress kreeg ik een recensie-exemplaar. Dank je wel.

Nederlands | E-book & Paperback | 1230006794392 | 30 november 2023 | Adobe ePub | Uitgeverij Sisters Press | Prijs €13,95 (paperback) / €7,99 (e-book)


Voor het lezen:

Inmiddels zijn we al bij het vijfde deel van deze onwijs mooie, mysterieuze en goede serie van Neva Altaj beland. Tot nu toe wist ieder deel me opnieuw te verrassen en te raken met een sterke, mooie en heerlijke verhaallijn met veel spanning. Hierdoor zijn mijn verwachtingen voor deel vijf ook erg hoog. Daarnaast ontving ik van Uitgeverij Sisters Press ook nog eens een paperback van het boek. De prachtige cover komt gedrukt nog meer tot zijn recht. Er zitten mooie en subtiele details in de foto. Ook aan de binnenzijde begint ieder hoofdstuk met een donkere pagina met de bloemfiguren, waardoor ook het binnenwerk prachtig aansluit op de cover.

 

Het verhaal:

Milene.

Onze familiebanden en maffialeden hebben veel regels. Ik ken ze wel, maar ik volg ze niet, ik kies mijn eigen weg. Ik verhuis naar een andere stad, buiten zijn domein en zonder zijn toestemming. In de hoop een eigen leven op te bouwen, nu moet ik daar een prijs voor betalen. Trouwen met de kille, berekenende Don van de La Cosa Nostra. Hierdoor ben ik opnieuw en voor altijd gebonden aan de maffia. Als ik hem tref, realiseer ik me dat het niet de eerste ontmoeting is..

Salvatore.

Niets kan me nog verbazen, door alles wat ik heb gezien en gedaan. Tot ik haar ontmoet, in MIJN stad. Zonder toestemming, zonder geld van haar familie te willen aannemen. Ik voel me erg tot haar aangetrokken, op een manier die voor mij onbekend is. Ze prikkelt en intrigeert me. Ik wil alles, en wat ik wil, krijg ik.


NB: dit boek kan als losstaand worden gelezen.

 

Mijn ervaring:

We zijn inmiddels bij het vijfde deel van de serie. Die ook prima losstaand gelezen kunnen worden. Wat me direct opvalt aan de paperback is het prachtige binnenwerk. Ieder hoofdstuk begint met een donkere pagina met de rozen van de voorzijde en bij de wisseling van perspectief heeft Salvatore een mes en Milene een kat als illustratie gekregen. Dit geeft extra gevoel voor mij tijdens het lezen.


Neva Altaj heeft een erg sfeervolle, levendige en vlotte schrijfstijl. Hierdoor vlieg je gemakkelijk en fijn door het verhaal, waardoor je echt van de verhaallijn en de spanning en emoties kan genieten. Direct vanaf het begin weet Neva Altaj een mysterieuze sfeer en setting in het verhaal te brengen die ze gedurende het verhaal verhoogt en de spanning laat toenemen.


Het verhaal kent twee nieuwe hoofdpersonages. Salvatore en Milene. Beide zijn erg verschillend, eigenlijk zo verschillend als de dag en nacht, waardoor ze een bijzonder contrast vormen. Wel zijn beide enorm goed neergezet en uitgediept, zodat als het perspectief wisselt, je helemaal in hun leefwereld mee kan gaan. Milene heeft als nuchtere, zelfstandige en veerkrachtige vrouw echt mijn hart gewonnen en ik was dan ook dol op dit personage.


Het verhaal heeft een verhaallijn die een combinatie bevat van spanning en actie en een heerlijke romance. Ik kan deze mix erg waarderen, want het geeft het verhaal net wat extra's. Zeker door de duistere maffia zaken van Salvatore en de spanning en actie die dat tegen het einde in de verhaallijn brengt vind ik geweldig en laat me met volle teugen genieten. Ook de knetterende spanning tussen de personages die zich goed opbouwen is geweldig.


Gestolen aanrakingen is het vijfde deel van Neva Altaj. Ook ditmaal laat Neva Altaj je weer genieten van een vlot en levendig geschreven dark romance. Het verhaal kent een knetterende spanning tussen de personages, een heerlijke romance en een heerlijke spanning en actie door het maffia verhaal. Deze mix is perfect in balans en laat je van het begin tot het einde met volle teugen genieten. Dikke aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page