top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Gevangen – Annika Martin & Skye Warren

Via de oproep van Octoberbooks voor een blogtour werd mijn interesse voor deze thriller gewekt! Octoberbooks.nl bedankt voor het recensie-exemplaar!

Nederlands | Paperback | 9789493297821 | 29 maart 2023 | 320 pagina's Octoberbooks.nl | Prijs €20,00


Voor het lezen:

Toen ik op Instagram de oproep voor een blogtour aanmelding van Octoberbooks.nl zag voor deze thriller was ik gelijk enthousiast. De uitnodigende en triggerende cover, ondertitel en veelbelovende beschrijvende tekst maakte me enorm enthousiast en nieuwsgierig. Dit boek wilde ik hoe dan ook lezen. Octoberbooks enorm bedankt voor deze kans!

 

Het verhaal:

Abigail, een hardwerkende en ijverige student die het liefst in de bibliotheek te vinden is, is doodsbang als opgewonden wanneer ze in opdracht van de universiteit les moet gaan geven in de gevangenis. Ze heeft niet zo'n standvastig en goed leven gehad als ze tegenwoordig doet overkomen. Grayson zit in de gevangenis waar Abigail haar project moet uitvoeren en hij voelt zich direct tot haar aangetrokken. Hij wil haar voor zichzelf en gaat verder dan wie dan ook om dit te bereiken, hierbij gaat hij zelfs aan zijn eigen grenzen voorbij. Ondanks dat Grayson zich gebroken voelt, ziet Abigails het goede in hem. Zal hij haar breken, of weet zij tot hem door te dringen en iets bij hem te doorbreken?

 

Mijn ervaring:

Het verhaal kent een dubbel perspectief. Namelijk dat van Abigail en dat van Grayson dat per hoofdstuk wisselt. Dit is op bijzonder goede wijze gedaan, want beide personages zijn enorm goed uitgediept waardoor je als lezer compleet in de personages mee kan gaan en daarnaast geeft een goed en bijzonder spanningsveld tussen de twee personages en de verhaallijn.


Na het lezen van de eerste bladzijde word ik compleet in het verhaal meegezogen. Het is enorm vlot, krachtig en levendig geschreven waardoor je je echt in het verhaal verliest. Het verhaal kent een enorm origineel, sterk en bijzondere verhaallijn die je ongetwijfeld van het begin tot einde weet te boeien. Het is ook zo geschreven waardoor het verhaal enorm realistisch en waarheidsgetrouw aanvoelt. Ik kon me dan als lezer ook helemaal voorstellen hoe het stockholmsyndroom zich bij Abigail ontwikkelde. De verhaallijn weet je daarnaast constant te verrassen door de spannende, heftige en soms schokkende gebeurtenissen die Abigail en Grayson meemaken. Het plot is geweldig en het verhaal kent een mooi einde.


Gevangen is een origineel, spannend en bijzonder verhaal. Het verhaal is geschreven vanuit een dubbel perspectief, waardoor je goed in Abigail als ik Grayson op kan gaan. Het is een spannende, heftige, aangrijpende en ook mooie roman / thriller die je van het begin tot het einde weet te boeien. Het verhaal heeft me echt weten te raden, absoluut een aanrader om te gaan lezen!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page