top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Grace and Glory – Jennifer L. Armentrout

Ik kan niet meer stoppen met deze geweldige serie! Tijd voor deel 3.

Nederlands | Luisterboek | 9789020543896 | november 2021 | Verteller: Miryanna van Reeden | Uitgeverij Zomer & Keuning


Beschrijving:

Trinity heeft de strijd en haar beschermer verloren. Zelfs met demonen én wachters aan haar kant is het niet zeker dat ze de Harbinger kan verslaan. Lucifer terugbrengen op aarde om mee te vechten is een héél slecht idee, maar ze hebben geen keus: hij is de enige die machtig genoeg is. Naarmate Trinity en Zayne een gevaarlijk bondgenootschap aangaan en Lucifer de hel laat losbarsten op aarde, dreigt de Apocalyps. Of ze nu winnen of verliezen, één ding is zeker: niets zal ooit nog hetzelfde zijn. 'Grace and Glory' is het derde deel van de verslavende Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout.

 

Voor het luisteren: De laatste cover van deze trilogie zien we een achtergrond met goudkleurige veren en zwart met daaroverheen in witte krachtige fantasierijke letterde de titel en de schrijfster. De covers van de serie sluiten prachtig op elkaar aan.


Conclusie:

Zonder enige probleem spring ik van deel 2 in deel 3. Na het spannende einde van deel 2, wilde ik gewoon weten hoe dit ging eindigen. Het verhaal van Trinity een enorme sterke vrouw en echt geborene gaat verder. Gaat het na alle gebeurtenissen van deel 2 nog goed komen?


Inmiddels heeft de hele wereld waarin dit zich afspeelt voor mijn ogen opgebouwd door de vorige delen, en ook ditmaal waan ik me zonder moeite helemaal terug in deze wereld. Ik vind de verhaallijn en schrijfstijl zo goed dat ik het voor mijn ogen zie gebeuren. In dit deel lijken de gebeurtenissen in een nog sneller tempo elkaar opvolgen. Je zit gewoon letterlijk het hele verhaal op het puntje van je stoel, ook deze keer zit de verhaallijn vol onverwachte gebeurtenissen die je niet ziet aankomen.

De personages blijven zich nog verder ontwikkelen, wat ik erg knap en sterk vind. Ook de band en liefde tussen Trinity en Zayne is bijzonder mooi verwoord en neergezet.


Het laatste deel (helaas) heeft wel echt een waardig en krachtig einde. Waardoor dat ik deze serie enorm, echt enorm kan waarderen.


Mocht je een goede fantasy-serie willen luisteren of lezen? Kies dan voor deze verslavend leuke en spannende serie!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️+
1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page