top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hamley op pompoenjacht – Sandra J. Paul

Na het lezen van Hamley in de sneeuw en het luisteren van Hamley is jarig, wilde ik ook nog het andere deel wat verschenen is van Hamley luisteren.

Nederlands | Luisterboek | 9788726999532 | oktober 2021 | Uitgeverij Hamley Books


Beschrijving:

Deel 2 van de Hamley-serie. Maar het boek / luisterboek is ook goed los te lezen. Het is een bijzondere nacht. Halloween wordt die genoemd, de enige nacht waarin dieren en pompoenen elkaar begrijpen. Hamley trekt er alleen op uit en stuit op een eenzame en droevige pompoen, die haar vertelt dat hij zijn beste vriend is kwijtgeraakt. Hamley besluit om te helpen.

 

Voor het luisteren:

Ditmaal een hele spannende en spooky cover van Hamley. Ditmaal zit de schattige kitten in een pompoen waarin een gezicht is gemaakt. Op de achtergrond zien we de nacht met een volle maan met vleermuizen en een vogelverschrikker. Het geeft helemaal het Halloween-gevoel. Ik ben heel erg benieuwd.


Conclusie:

Ook dit luisterboek is een Belgische stem. Aangezien hier ik al van Hamley is jarig aan gewend was, sloot dit voor mij precies op elkaar aan. De stem en het tempo van de vertelster is erg aangenaam om naar te luisteren.


Deze keer beleven we een spannend avontuur van de magische kat Hamley helemaal in Halloweenstijl. Echt geweldig! Ditmaal is het verhaal wat spannender als de voorgaande keer, maar Sandra J. Paul heeft goed rekening weten te houden met de jonge lezertjes, waardoor het niet te spannend wordt. Zoals altijd lopen de magische avonturen van Hamley weer goed af. Het is een heerlijke feelgood voor jonge kinderen.

Sandra J. Paul schrijft heerlijk vlot en krachtig. Ze weet spanning in het verhaal te houden en af en toe neemt het verhaal hele leuke wendingen die je niet ziet aankomen. Er gebeurt veel in het verhaaltje, waardoor dat je als luisteraar echt in het verhaal blijft en niet afgeleid wordt. Ook ditmaal moest ik gewoon weer gelijk het hele verhaal afluisteren, omdat het zo leuk verhaal was.

Ik raad het alle jonge kindjes aan om de boeken van de Hamley-serie te gaan ontdekken!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️


4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page