top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hart voor de baas – Cynthia Zwagemaker

Van De verhalenfabriek ontving ik weer een heerlijke feelgood novelle, super bedankt!

Nederlands | E-book | 9789461098580 | 12 november 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Een feelgood met dieren, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Daar gaat mijn hart direct sneller van kloppen. Ik las ook al de novelle Niet naar Bali van Cynthia die me erg goed bevallen is. Hierdoor heb ik goede verwachtingen en hoop ik even heerlijk weg te dromen met een leuk en fijn verhaal.

 

Het verhaal:

Bij Bobbi op het werk vinden er veranderingen plaats. Wanneer haar favoriete collega, Kim, op staande voet wordt ontslagen, heeft Bobbi direct een hekel aan haar nieuwe baas Laurens. Bobbi is blij dat ze niet elke dag hoeft samen te werken met deze kantoorkakker, die er ongetwijfeld geen flauw benul van heeft hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Helaas komt Bobbi Laurens vaker tegen dan ze zou willen. Dan wordt haar grote liefde, haar Deense dog Cooper, ineens ziek. Het leven van haar Cooper ligt in de handen van Laurens. Nu moet Bobbi genoodzaakt haar mening bijstellen. Vind ze 'm misschien toch wel een beetje aantrekkelijk? Niet dat ze dit gevoel toe gaat laten, zeker niet nadat hij haar collega heeft ontslagen..

 

Mijn ervaring: Cynthia Zwagemaker heeft een enorm vlotte en levendige schrijfstijl, waardoor het boek, zoals je bij een feelgood kan verwachten, gemakkelijk en fijn leest waardoor je zonder moeite van het heerlijke verhaal kan genieten.


Cynthia Zwagemaker heeft de personages op leuke wijze neergezet. Het zijn redelijk doorsnee personages maar ze zijn met een knipoog neergezet. Daarbij heeft ze bij baas Laurens zelfs een klein stukje diepgang over zijn verleden in het verhaal gelegd, wat het verhaal net een tikkeltje extra geeft. Daarbij is voor mij de hond Cooper een geweldige aanvulling op de verhaallijn, aangezien ik zelf dol ben op dieren en hun streken.


Het verhaal heeft een leuke en mooie verhaallijn die veel humor bevat. Hierdoor lees je deze novelle ongetwijfeld met een lach op je gezicht. Zeker de ongeremdheid en directheid waarin Bobbi zich uit zorgt voor grappige momenten. Het verhaal neemt leuke wendingen waardoor het verhaal voor mijn gevoel echt veel te snel uit is. Ondanks een mooi einde had het verhaal van mij een stuk langer mogen duren.


Hart voor de baas is een ontzettend leuke, mooie en grappige novelle. De directheid van Bobbi zorgt voor heerlijke en vermakelijke momenten, daarbij kent het vlotte en levendig geschreven verhaal heerlijke wendingen en gebeurtenissen. Als je van dieren en feelgood houdt, dan is deze novelle absoluut een aanrader om van te gaan genieten!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page