top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hartverwarming – Chantal Claassen

Ik ben fan van de schrijfstijl van Chantal, dus ook dit kortverhaal moet gelezen worden.

Nederlands | E-book | 9789020548860 | Druk: 1 | januari 2022 | 19 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij Zomer&Keuning


Voor het lezen:

Ik ben dol op de schrijfstijl en de feelgood-verhalen van Chantal Claasen, dus ik verwacht een heerlijk feelgood verhaal. Zeker met de uitnodigende cover heb ik er alle vertrouwen in.

 

Het verhaal:

In dit kortverhaal volgen we Caro. Ze verblijft vanwege een time-out in haar relatie tijdelijk op de bovenverdieping van de gesloten Beachclub Esperanza. Tijdens een sneeuwstorm valt de verwarmingsketel uit en komt David, een bekende van een personage uit de serie Beachclub Esperanza haar te hulp om de verwarmingsketel te repareren. Dit blijkt een bijzondere en leuke man te zijn. Caro weet niet goed wat ze met hem aan moet, want ze zijn twee tegenpolen. Zij regelt alles, terwijl David alles aan het moment over laat. Na de nodige overtuigingskracht weet David Caro mee op date naar de schaatsbaan te nemen. Slaat de vonk over? Durft Caro de touwtjes los te laten en in het diepe te springen?

 

Mijn ervaring:

Ik kan maar 1 ding zeggen wanneer ik de laatste regel van het kortverhaal lees, 'Wauw, Chantal! Had je geen langer verhaal kunnen schrijven?' Het is zo'n leuk verhaal dat ik meer en meer wil.


Het kortverhaal is heerlijk vlot en krachtig geschreven en vol emoties, zoals je van Chantal Claassen kan verwachten. Het kortverhaal heeft een goede en leuke verhaallijn. Ook in een kortverhaal weet Chantal vele emoties op te roepen en een lach en een traan ontbreken niet. De afsluiter is precies wat je van dit heerlijke feelgood kortverhaal kan verwachten.


Dit verhaal sluit je zeker met een gelukzalig gevoel af. Ik zeg een hele dikke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page