top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hasta Luego – Suzanne van Bilderbeek

Ik was een van de gelukkigen die mocht deelnemen aan de blogtour van deze debuut novelle bij Books & Butterflies.

Nederlands E-book | 9789464661309 | augustus 2022 | 58 pagina's | Books & Butterflies| Prijs €4,99


Voor het lezen:

De vrolijke en kleurrijke cover trok gelijk mijn aandacht, toen ik de aankondiging van dit e-book zag langs komen. De zachte maar kleurrijke kleuren roepen bij mij gelijk een zomers feelgood gevoel op, precies wat ik graag met deze zonnige dagen lees. Na de beschrijvende tekst van deze novelle ben ik erg nieuwsgierig geworden. Ik heb nog niet eerder wat van Suzanne van Bilderbeek gelezen, dus ik ben erg nieuwsgierig naar haar novelle.

 

Het verhaal:

Pleun wil er even tussenuit en besluit voor acht dagen naar Gran Canaria te vertrekken. Als freelance redacteur kan ze overal ter wereld werken, maar dit is de eerste keer echt alleen op vakantie. Ze is totaal niet voorbereid op de nieuwe mensen die ze ontmoet tijdens haar vakantie en dat geldt niet alleen voor de leuke obers van El Capítan of de lieve kat. José de tuinman, weet Pleun te confronteren met zichzelf, maar hij laat ook haar hart sneller slaan. Wat wil deze man en wat wil hij van haar?

 

Mijn ervaring:

Suzanne van Bilderbeek heeft een hele vlotte en levendige schrijfstijl, eigenlijk precies wat je bij een feelgood mag verwachten. Het duurde dan ook niet lang of ik was compleet in de novelle verzonken. Het karakter Pleun heeft Suzanne enorm goed en leuk neer weten te zetten waardoor je als lezer gemakkelijk met Pleun en alle gebeurtenissen mee kan leven.


De novelle heeft een heerlijke luchtige feelgood met een heerlijke dosis humor. Natuurlijk kent het verhaal zoals je van een feelgood mag verwachten ups en downs, maar Suzanne van Bilderbeek weet er op de juiste momenten de luchtigheid er goed in te brengen. De verhaallijn is leuk opgebouwd en al is het plot enigszins te verwachten, deze novelle stelt je absoluut niet teleur.


Ook de andere karakters die in het verhaal voorkomen heeft Suzanne goed genoeg neergezet om je er een goed beeld van te vormen. De levendige dialogen zorgen ervoor dat je goed in het verhaal blijft.


Deze heerlijke zomerse feelgood-novelle is een hele leuke aanrader om te gaan lezen. Hij is lekker luchtig en bevat geen zware thema's of verhaal waardoor je de novelle met een glimlach op je gezicht leest. In de toekomst ben ik zeker benieuwd naar meer verhalen van Suzanne van Bilderbeek.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️,5
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page