top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Helemaal van slag - Rock & Flirt 2 – Kristie Raaijmakers

Eindelijk tijd om deel 2 te gaan ontdekken!

Nederlands | E-book | 9789402766585 | 18 oktober 2022 | 257 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij HarperCollins | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na het eerste deel was ik zo enthousiast over de schrijfstijl van Kristie dat ik natuurlijk ook de rest van haar serie wilde gaan ontdekken. Eindelijk is daar de kans om van het tweede deel te gaan genieten. De cover sluit qua stijl en illustratie perfect aan op het eerste deel. Het is hiermee overduidelijk dat het een serie is en toch is er goed onderscheid gemaakt zodat je de delen niet door elkaar haalt. Ik heb hoge verwachtingen!

 

Het verhaal:

Muziekdocent Danique is dertig en inmiddels al vijftien jaar samen met haar jeugdliefde Glenn. Wanneer Glenn haar tijdens een etentje plotsklaps overvalt dat hij haar grootste wens niet in vervulling kan laten gaan, valt haar leven in duigen. Danique weet niet of ze haar relatie wilt redden of voor haar droom moet gaan. Twee leerlingen van haar mentor groep vragen Danique om hulp voor hun zieke klasgenootje Tess die aan leukemie lijdt. Ze willen een gastoptreden proberen te regelen met de band Misty Figures. Tess is namelijk groot fan van hun. Toevallig kent Danique de mannen van vroeger, wanneer ze contact met hen opneemt begrijpt ze niet dat Johan haar niet eerder is opgevallen.

 

Mijn ervaring:

Met een lach en een brok in mijn keel lees ik het fantastische en prachtige verhaal. Het verhaal is geschreven vanuit Danique en Johan en Kristie weet beide personages bijzonder goed uit te diepen en tot leven te laten komen. Ondanks dat de personages heel verschillende zijn, heeft Kristie ze zo goed weten uit te diepen, dat je als lezer er helemaal in op kan gaan. Niet enkel Danique en Johan zijn goed weggezet, ook de andere personages waaronder Tess weten ook mijn hart te raken.


Kristie schrijft vlot, krachtig en vol gevoel. Eigenlijk precies wat je van een feelgood mag en zou verwachten, maar daarbij bevat het verhaal ook een heerlijke dosis humor, waardoor je buiten met een traan ook meerdere malen onwijs hard kan lachen om de gebeurtenissen in het verhaal. De verhaallijn is origineel, sterk en enorm realistisch, zeker de levendige dialogen die in het verhaal verwerkt zijn laten het verhaal echt tot leven komen. De wendingen in het verhaal zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt en geloof me.. haar boeken zijn verslavend leuk! Het is een prachtig verhaal met een enorme diepgang. Het is absoluut een verhaal wat je raakt.


Helemaal van slag is een grandioos, ontroerend en prachtig tweede deel van de Rock & Flirt serie. De originele en sterke verhaallijn kende diepgang en wist me enorm te raken, maar daarbij blijft het wel een heerlijke feelgood waar je je compleet in verliest. Het is absoluut een verhaal dat je met een lach en traan leest. Ik ben blij verrast dat dit tweede deel nog beter is dan het eerste deel. Ik kan niet wachten op deel drie. Deze serie is echt zo leuk, dat ik het jammer vind dat ze niet ook als paperback beschikbaar zijn.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page