top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het begin – Jerrad Hoff

Van Jerrad Hoff kreeg ik deze heerlijke roman als recensie-exemplaar. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789464816181 | 01 december 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Jhb | Prijs €9,95


Voor het lezen:

Na het lezen van de heftige en aangrijpende roman van Jerrad Hoff, ben ik erg benieuwd naar zijn andere romans. Ook dit boek ontving ik als recensie-exemplaar van Jerrad. Dank je wel. Deze roman heeft een cover met een beeld dat verstilling en rust bij je oproept. Voordat ik aan het boek begin heb ik ditmaal niet de flaptekst gelezen, waardoor ik er blanco in ga. Ik ben erg benieuwd.

 

Het verhaal:

Evy Latour heeft alle luxe en het compleet mooie leven wat een mens zich maar kan wensen. Toch besluit ze dat dit niet is wat ze wil en laat ze alles achter zich, om haar geluk te zoeken in South Carolina. Ze bouwt een eenvoudig bestaan op in een schilderachtig dorp, waar ze zich gelukkig voelt. Toch ontbreekt nog altijd de liefde in haar leven. Tot op een dag die persoon haar leven letterlijk binnen loopt. Een man die ze al jaren kent, maar nog nooit heeft ontmoet. De man van haar dromen, maar ook een man die misschien niet is opgewassen tegen haar verleden en de omgeving die haar nieuwe vriendschap afkeurt. Zal het Evy lukken haar droom te realiseren? Zal het haar lukken deze droom in leven te houden?

 

Mijn ervaring:

Jerrad Hoff heeft een erg levendige, beeldende en vlotte schrijfstijl. Waardoor het verhaal ontzettend fijn en makkelijk leest, maar waardoor de emoties en gevoelens van de personages en met name het hoofdpersonage Evy echt bij je binnen komen.

Doordat Jerrad Hoff begint met het hoofdpersonage goed neer te zetten en ervoor te zorgen dat de levenskeuze van deze vrouw verwondering bij je oproept, zorgt dat er later voor dat de wendingen en de gebeurtenissen die het verhaal neemt echt bij je binnen komen en je met het hoofdpersonage mee leeft.


Het verhaal heeft een originele, bijzondere en meeslepende verhaallijn. Doordat het hoofdpersonage Evy bijzondere keuzes maakt in het leven en echt haar hart volgt, weet het verhaal me meermaals te verrassen. Daarbij weet het plot nog een verrassende twist aan het verhaal te geven, die ik niet had zien aankomen. Alhoewel het precies de ondertitel van het boek weergeeft: 'Ieder begin heeft een einde. Behalve in de liefde. Soms dan.' Hiermee maakt Jerrad Hoff echt het verhaal compleet en rond hij het op sterke wijze af.


Het begin is een originele, meeslepende en mooie roman. Door de keuze van de unieke hoofdpersonages, is het al een bijzonder boek. Doordat hij het hoofdpersonage Evy met veel aandacht en gevoel neerzet kan je echt met haar meeleven in het meeslepende, intense en bij tijden ontroerende verhaal. Met deze roman laat Jerrad Hoff zien hoe ver liefde kan gaan. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page