top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het familiehotel van Sapphire Bay - Holly Martin

Veel op instagram langs zien komen dat het een leuke serie was en dat deel 2 ook uit was gekomen. Hoogste tijd om ook eens te kijken wat ik ervan vindt.Nederlands | Paperback | 9789020541021 | Druk: 1 | mei 2021 | 320 pagina's


Beschrijving:

Het eerste deel van haar serie De Zussen van Jewel Island.

Deze heerlijke feelgoodroman gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Ze heeft 2 zussen Clover en Skye, maar die zijn vertrokken en hebben ergens anders een nieuw leven opgebouwd. Aria is altijd bij haar vader gebleven om te helpen met het runnen van het familiehotel. Helaas sterft hun lieve vader vrij plotseling. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen, omdat het niet goed gaat met het hotel. Maar dan verschijnt Noah, een knappe gast die ook kennis heeft van het opknappen en opbouwen van hotels. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

 

Voor het lezen:

Ik kijk er naar uit om een heerlijke feelgood-roman te gaan luisteren en lekker te gaan genieten en wegdromen.


Tijdens het lezen: Het verhaal luistert heerlijk weg. Het is vlot en krachtig geschreven en vertelt en je krijgt er echt het feelgood gevoel van.


Conclusie: Het is een heerlijke roman om lekker bij weg te dromen. Niets zwaar en gewoon lekker ontspannen en genieten van het romantische verhaal en alle ontwikkelingen in en rondom het verhaal. Het is vlot en krachtig geschreven, waardoor het verhaal lekker loopt. De personages hebben echt een eigen karakter en het verhaal zit goed in elkaar. Je waant je even helemaal in de wereld van Aria en het leven dat ze meemaakt. Ik heb echt genoten en ik ben enorm benieuwd naar deel 2.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page