top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het poppenhuis – Erica Pierik

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze veelbelovende paranormale roman te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047208150 | 22 maart 2023 | Adobe ePub | Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Een genre dat me heel nieuwsgierig maakt is een paranormale roman. Ik heb niet direct een idee wat ik me hierbij voor moet stellen, maar ik ben er helemaal voor in om dit te gaan ontdekken. De cover van het e-book is duister en uitnodigend. Ook de schrijfster Erica Pierik gaat een nieuwe ontdekking worden. Ik heb er enorm veel zin in.

 

Het verhaal:

Roos is net samen gaan wonen met haar nieuwe liefde Lars en haar twee kinderen uit haar vorige huwelijk. Al snel ontdekt ze een eeuwenoud geheim, ze vindt een poppenhuis wat niet zomaar een poppenhuis blijkt te zijn. Dan ziet haar zoontje ook nog een oude vrouw die niemand waar neemt. Even lijkt het poppenhuis verdwenen, maar al snel duikt hij uit het niets op in de slaapkamer van haar dochtertje. Lars en Roos starten een toekomst naar de geschiedenis van het huis en zijn familie. Welke geheimen houdt het huis verborgen? Is het huis nog wel veilig?

 

Mijn ervaring: Wat me direct enorm opvalt is de fijne schrijfstijl die Erika Pierik heeft. Ze schrijft levendig, vlot en krachtig, waardoor het verhaal enorm lekker en prettig wegleest.

Het verhaal is geschreven vanuit Roos. Een personage waarin ik me helemaal kan vinden, een krachtige, zelfstandige en enorm lieve en warme vrouw. Ook de andere personages als Lars, Joost en de kinderen zijn enorm leuk neergezet.


De verhaallijn is origineel, verrassend en spannend. Het kent een heerlijke combinatie van een roman, en een mysterie dat een vleugje fantasy heeft. Door deze mix is het een heerlijke verhaallijn geworden waarvan ik van het begin tot het einde geniet. Daarnaast is het enorm leuk hoe het mysterie van het huis en het poppenhuis is opgebouwd en houdt je in spanning tot een heerlijk en verrassend goed plot.


Het poppenhuis was een verhaal dat me enorm positief heeft weten te verrassen. Ik had geen idee wat ik moest en kon verwachten van een paranormale roman. Maar de combinatie van een roman met mysterie die een vleugje fantasy heeft is perfect in balans in het verhaal. Daarnaast is levendig en vlot geschreven waardoor je door het verhaal heen vliegt. Absoluut een aanrader en ik verheug me nu al op het tweede deel.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page