top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het winkeltje van verborgen schatten - Geheime liefdes – Holly Hepburn

Ik kreeg van A.W. Bruna de kans ook het tweede deel van deze 4-delige feelgood e-only serie te lezen en te recenseren. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 9789044935493 | 11 mei 2023 | Adobe ePub A.W. Bruna Uitgevers | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Na het lezen van het eerste deel van deze 4-delige feelgood e-only serie, die met een cliffhanger eindigde wist ik absoluut zeker dat ik ook het tweede deel wilde lezen. De cover sluit perfect aan op het eerste deel. Dezelfde illustratie van het winkeltje siert de cover, maar ditmaal in oranje tinten, waardoor je als lezer goed het onderscheid kan maken. Ik ben enorm benieuwd en ik heb hoge verwachtingen over hoe dat de verhaallijn nu verder gaat.

 

Het verhaal: Deel twee van de serie Het winkeltje van verborgen schatten van Holly Hepburn.

Hope begint meer en meer haar plekje te vinden in York en ook bevalt het werken in het winkeltje van verborgen schatten haar erg goed. De zoektocht naar het verhaal achter het mysterieuze Egyptische voorwerp gaat verder en ontwikkelt Hope gevoelens voor Ciaran. Ook Will is een bijzondere man die nog altijd iets in haar los weet te maken.

 

Conclusie:

Na de cliffhanger, waarmee deel één afsluit, gaat deel twee hier naadloos in over. Het is mooi hoe gemakkelijk en prettig de verhaallijn verder gaat. Door de heerlijke levendige, vlotte en krachtige schrijfstijl van Holly Hepburn is het dan ook niet moeilijk om weer compleet in het verhaal te komen. Daarbij weet ze Hope op een prachtige manier gedurende de verhaallijn te laten groeien.


De verhaallijn neemt vrij kort na het begin een wending waardoor bepaalde personages ineens in een ander daglicht komen te staan en bij je als lezer een ander gevoel oproepen. Dit heeft Holly Hepburn op goede en natuurlijke wijze gedaan. Daarbij weet ze ook de verhaallijn een prachtig en goed vervolg te geven, met boeiende wendingen en gebeurtenissen. Het is voortreffelijk dat tegen het plot van het tweede deel dingen meer op zijn plek beginnen te vallen en dat er een nieuwe deur wordt geopend waarmee het tweede deel afsluit en daarmee direct ook weer nieuwsgierigheid oproept om deel drie te gaan lezen.


Het winkeltje van verborgen schatten - Geheime liefdes is een prachtig, krachtig en mooi tweede deel. Het geeft een mooi vervolg en sluit naadloos aan op deel één, daarbij weet het verhaal weer bijzondere en boeiende wendingen en gebeurtenissen te nemen, waardoor ook de nieuwsgierigheid naar het derde deel bij mij gewekt is.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page