top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het winkeltje van verborgen schatten - Winterwensen – Holly Hepburn

Ik kreeg van A.W. Bruna de kans ook het laatste deel van deze 4-delige feelgood e-only serie te lezen en te recenseren. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 9789044935493 | 11 mei 2023 | Adobe ePub A.W. Bruna Uitgevers | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de eerste drie delen van deze 4-delige feelgood e-only serie, wilde ik dan ook niets liever dan weten hoe dat deze serie zou aflopen. De cover sluit perfect aan op de vorige delen. Dezelfde illustratie van het winkeltje siert de cover, maar ditmaal in warm oranje/roze tinten, al komt hij qua kleur wel dicht in de buurt van deel 2. Na de cliffhanger van deel drie ben ik benieuwd hoe de serie gaat eindigen.

 

Het verhaal: In het vierde deel van Het winkeltje van verborgen schatten gaan we ontdekken hoe het afloopt met de mysterieuze Egyptische vondst. Want gaat Hope nog meer hierover ontdekken nu Isobel Lovelace zo woedend op haar was geworden en daarna onwel naar het ziekenhuis was afgevoerd? Gaat Cirian haar vertrouwen terugwinnen en weet hij haar te overtuigen om toch voor haar te gaan? Of ziet ze toch meer in Will die meer wil dan alleen vrienden zijn?

 

Conclusie:

Na de cliffhanger van de ruzie en het onwel worden van Isobel Lovelace ben ik enorm nieuwsgierig of het allemaal goed komt met deze vrouw en of Hope haar vertrouwen terug kan winnen na de verschrikkelijke actie die Cirian deed. Holly Hepburn weet in ieder geval in het vierde deel direct weer de draad op te pakken en schrijft op heerlijke levendige en vlotte wijze het verhaal voort. Hierdoor ga je van deel drie moeiteloos door in het vierde deel.


In dit laatste deel weet de verhaallijn zich wat meer te richten op de vriendschap tussen Hope en Will, maar ook op de persoonlijke groei en ontwikkeling van Hope. Je merkt echt dat ze haar verdriet een plek heeft gegeven en langzaam de draai en kracht weer vindt in haar eigen leven. Al merk je dat ze nog altijd moeite heeft met zich opnieuw openstellen voor haar gevoelens, zeker na de vergissing met Cirian. Ook is het bijzonder krachtig hoe Holly Hepburn de groei van Brodie en de verwerking van haar trauma gedurende het verhaal heeft weten te beschrijven. In het laatste deel worden alle draden en vragen die je gedurende het verhaal hebt gekregen mooi en krachtig afgerond. Hierdoor heeft deel vier een heerlijk en sterk feelgood einde, waardoor je het verhaal met een lach op je gezicht afsluit.


Het winkeltje van verborgen schatten - Winterwensen, is het vierde en laatste deel van de vierdelige feelgoodserie van Holly Hepburn. Holly Hepburn heeft een enorm vlotte, luchtige en levendige schrijfstijl, waardoor je echt in het verhaal opgaat en je het boek alweer uit hebt voordat je er erg in hebt. Het vierde deel geeft een prachtige afsluiting van de hele serie en alle gebeurtenissen die er in het leven van Hope speelden. Deze feelgood serie is absoluut een dikke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page