top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hidden Love – N. D. Frost

Via Uitgeverij Dutch Venture Publishing kreeg ik de kans deze nieuwe biker romance novelle serie te lezen en te recenseren.

Nederlands | E-book | 9798224740055 | 27 februari 2024 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Dutch Venture Publishing | Prijs €3,99


Voor het lezen:

Aangezien de vorige (biker) romance boeken van N.D. Frost me goed bevielen, heb ik erg veel zin én goede verwachtingen van deze nieuwe vierdelige novelle serie. Van Dutch Venture Publishing ontving ik ze alle vier als recensie-exemplaar. Dank je wel. De covers zijn sprankelend en hebben iets unieks en magisch, niet direct iets wat ik met een biker romance associeer, maar dat maakt me des te nieuwsgieriger.

 

Het verhaal:

Phoenix zit bij een motorbende. Hij krijgt dan ook de schrik van zijn leven als een lid van een andere motorbende bij hem in de lift stapt in het ziekenhuis. Dan komt de lift vast te zitten en zitten ze urenlang samen opgesloten. Hierdoor leren ze elkaar beter kennen, dan dat verstandig is. Raine is zijn gezworen vijand, maar Phoenix krijgt sinds de lift deze man niet meer uit zijn gedachten. Als ze elkaar twee maanden later opnieuw tegen het lijf lopen, beseft Phoenix dat zijn gevoelens voor deze man verder reiken dan vriendschap. Raine en Phoenix worden verscheurd tussen loyaliteit naar de club en het verlangen naar elkaar. Wanneer ze voor elkaar kiezen, zetten ze de club niet meer op de eerste plek in hun leven. Iets wat in de wereld van de motorbendes niet in dank wordt afgenomen...

 

Mijn ervaring:

N.D. Frost heeft een hele levendige en vlotte schrijfstijl. Daarbij legt ze een vrij hoog tempo in de verhaallijn van de novelle, waardoor ze je scherp houdt en van het begin tot het einde weet te boeien. Met realistische en natuurlijke dialogen brengt ze het verhaal tot leven.


We volgen in de novelle het verhaal van Phoenix en Raine, waarbij Phoenix het meest ver is uitgediept. Het zijn beide twee natuurlijke en realistische personages en ik vind het sterk hoe N.D. Frost de gevoelens en emoties, waarmee ze beide worstelen in beeld heeft weten te brengen.


Het is een goed, sterk en bijzonder eerste deel. Ik had van tevoren niet de flaptekst gelezen, waardoor ik blij verrast werd door de bijzondere romance die opbloeit. N.D. Frost weet de ontluikende liefde van de twee en de worsteling tussen verlangen en hun belofte aan de club mooi in beeld te brengen. Daarbij geeft Mouse een leuke aanvulling op de verhaallijn. Het verhaal sluit af met een mooi einde en gelukkig niet met een cliffhanger, alhoewel ik niets liever wil dan doorgaan met deel twee.


Hidden Love is het eerste deel van een bijzondere, mooie en originele biker romance. Het is vlot en levendig geschreven en de twee hoofdpersonages Phoenix en Raine zijn met aandacht en gevoel neergezet. Het verhaal geeft een bijzondere combinatie door het stoere biker gevoel aan de ene kant en de liefde van twee mannen aan de andere kant.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page