top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hidden pain – N.D. Frost

Via Uitgeverij Dutch Venture Publishing kreeg ik de kans om ook deel drie van deze nieuwe biker romance novelle serie te lezen en te recenseren.

Nederlands | E-book | 9798224708833 | 27 februari 2024 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Dutch Venture Publishing | Prijs €3,99


Voor het lezen:

Inmiddels heb ik met veel plezier van deel één en twee genoten van deze serie. Hoogste tijd om van deel drie te gaan genieten. Ik heb hoge en goede verwachtingen. Na de tegenslagen die zowel Phoenix als Raine te verduren kregen in deel twee, hoop ik nu op wat meer mooie en leuke momenten voor de twee mannen.

 

Het verhaal:

De waarheid is nu bij iedereen bekend. De twee beide motorbendes zijn op de hoogte van de relatie tussen Raine en Phoenix. Beide clubs zijn het niet eens met de relatie van de twee, die ze boven de trouw en loyaliteit aan hun club stellen. Imix is zwaar tegen deze relatie en is ervan overtuigd dat zijn beste vriend op deze manier zijn dood tegemoet gaat. Hij is daarom vastbesloten om Phoenix en Raine uit elkaar te drijven. Raine gaat aan zijn acties kapot en verandert in een hoopje ellende, dit interesseert Imix is, alles ten koste van zijn motorbende.

 

Mijn ervaring:

Het is bijzonder goed hoe N.D. Frost de delen op elkaar aan laat sluiten. Het is hierdoor alsof je in één keer doorgaat van het ene op het andere verhaal. Toch weet ze bij ieder deel van het verhaal weer een eigen, nieuwe en goede verhaallijn te maken.


N.D. Frost heeft een vlotte en levendige schrijfstijl. Daarbij weet ze op sterke wijze realistische dialogen in te zetten en de gevoelens, emoties en gedachten van beide hoofdpersonages goed te verwoorden.


Het verhaal van Raine en Phoenix gaat verder en door de gebeurtenissen en wendingen die het verhaal ditmaal neemt, krijg je als lezer een hele andere kant van beide mannen te zien. Het is een aangrijpend en ontroerend deel. In dit deel leren we ook het personage Imix wat beter kennen, deze narcistische persoonlijkheid geeft een raar smaakje aan het verhaal.

Wel weet N.D. Frost richting het einde weer een verrassende twist aan de verhaallijn te geven en ben ik blij verrast dat de acties van Imix toch aan het licht komen, waardoor ook Phoenix en Raine weer veranderen. Wel eindigt dit deel, in tegenstelling tot de vorige delen, met best wel een cliffhanger.. dus op naar deel vier.


Hidden pain is een verrassend, ontroerend en goed vervolg op Hidden truth en Hidden love. De novelle sluit mooi aan op de vorige twee delen, maar neemt een verrassende, ontroerende en aangrijpende twist. Tot aan het einde weet N.D. Frost je in spanning te houden en het verhaal sluit af met een cliffhanger. Nu op naar het laatste deel. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page