top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hidden scars – N.D. Frost

Via Uitgeverij Dutch Venture Publishing kreeg ik de kans om ook deel vier van deze nieuwe biker romance novelle serie te lezen en te recenseren.

  • Nederlands | E-book | 9798224013203 | 27 februari 2024 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Dutch Venture Publishing | Prijs €3,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de eerste drie delen is het tijd voor het vierde en laatste deel van deze prachtige serie. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe dat de serie zal eindigen. Zullen Phoenix en Raine beide uit de motorbendes stappen en kiezen voor een gelukkig en fijn leven samen? Ik ga het te weten komen in het vierde en laatste deel van de biker romance serie.

 

Het verhaal:

De nachtmerrie van Phoenix en Raine wordt werkelijkheid: hun clubs komen in opstand tegen elkaar. Wanneer de wapenopslag van de Nachtwolven wordt geplunderd en overvallen, worden de Zwarte Dahlia's aangewezen als schuldigen. De club is er zelfs van overtuigd dat Phoenix zich door zijn vriend heeft laten bespelen, waardoor het hen gelukt is. Hij staat machteloos als zijn bende wraak neemt om zijn geliefde aan het praten te krijgen.

 

Mijn ervaring:

N.D. Frost heeft ervoor gezorgd dat alle vier de delen naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is de serie gemakkelijk verder te lezen en heb je niet het idee dat je stukken gemist hebt. N.D. Frost heeft een vlotte en levendige schrijfstijl, waardoor je echt kan genieten van het spannende queer biker romance verhaal.


We volgen het verhaal verder door de ogen van Raine en Phoenix. Het is mooi hoe N.D. Frost zorgt voor een sterke en mooie groei van de twee hoofdpersonages gedurende de vier delen.  Ze komen steeds dichter tot elkaar en maken keuzes en beslissingen die hen samen echt gelukkig maken. De personages van de motorbendes, waarbij de meeste hen verachten, zorgen voor een flink contrast. Wat het verhaal spanning geeft.


De verhaallijn vervolgt zich op de voorgaande delen, ondanks dat ik hoopte al snel richting een mooi en fijn einde te gaan, weet N.D. Frost in de verhaallijn voor nog de nodige spanning en onrust te zorgen. Hierdoor ben ik nog even bang dat de serie niet gaat eindigen zoals ik gehoopt had. Er zitten een paar goede twisten in het laatste deel, waardoor ik ook echt met volle teugen van het goede laatste deel genieten. Uiteindelijk volgt dan wel een happy ending..


Hidden scars is een heftig, spannend en verrassend laatste deel van de vierdelige biker romance serie. De serie moet wel op volgorde gelezen worden. N.D. Frost heeft een vlotte en levendige schrijfstijl en heeft een verrassende, sterke en mooie queer biker romance serie neer weten te zetten waarvan ik erg genoten heb. Deze serie is echt een aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page