top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hidden truth – N.D. Frost

Via Uitgeverij Dutch Venture Publishing kreeg ik de kans om ook deel twee van deze nieuwe biker romance novelle serie te lezen en te recenseren.

Nederlands | E-book | 9798224999491 | 27 februari 2024 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Dutch Venture Publishing | Prijs €3,99


Voor het lezen:

Na het lezen van deel één, waarin we lazen over de opbloeiende liefde en erkenning aan elkaar tussen Phoenix en Raine, wil ik graag lezen hoe het met hen verder gaat. Zal de liefde stand houden? Of zal de loyaliteit van de club de overhand nemen? Ik ben erg benieuwd én ik heb goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

Phoenix en Raine hebben voor elkaar gekozen en hebben besloten voor elkaar te gaan. Wel houden ze tegenover de club nog altijd de gevoelens die ze koesteren voor elkaar verborgen. Een onbekende vijand heeft het op de familie van Raine gemunt. Hierdoor raken Phoenix en Raine verstrikt in een web van leugens die alsmaar blijft groeien. Het web wordt zo groot dat zelfs hun dood dreigt...

 

Mijn ervaring:

De verhaallijn sluit perfect aan op deel één. Doordat direct door ga van het ene op het andere boek, zit ik direct weer in de verhaallijn. Ik vind het sterk hoe de delen op elkaar aansluiten, maar dat N.D. Frost er ook weer snel een eigen, sterke en mooie verhaallijn van maakt.


We volgen wederom de hoofdpersonages Raine en Phoenix. Het is mooi hoe je de personages, nu ze hun liefde voor elkaar verklaard hebben, langzaam ziet groeien en veranderen. Ook weet N.D. Frost weer op sterke en natuurlijke wijze de gevoelens en emoties waarmee beide mannen worstelen mooi te verwoorden. Hierdoor krijgt het verhaal echt gevoel en sfeer.


N.D. Frost heeft een levendige en vlotte schrijfstijl die heel natuurlijk overkomt door de sterke en levendige dialogen die ze neer weet te zetten. Er zit ook in dit tweede deel weer een vrij hoog tempo in de verhaallijn, wat ik zelf erg prettig vind.


Hidden truth is het tweede deel van de biker romance serie van N.D. Frost. De serie moet wel in volgorde gelezen worden. N.D. Frost heeft een vlotte, levendige en natuurlijke schrijfstijl. Het verhaal sluit perfect aan op deel één en kent een nieuwe, sterke en mooie verhaallijn. Ik ben erg benieuwd naar deel drie. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page