top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

High Risk – N.D. Frost

Een biker romance is iets wat ik nog niet eerder gelezen heb, maar deze kans van Dutch Venture Publishing om het boek te mogen lezen en recenseren wilde ik niet laten lopen. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9798215544662 | 23 januari 2023 | Dutch Venture Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Dit genre gaat voor mij een nieuwe ontdekking worden, maar ik heb er enorm veel zin in en ik ben enorm nieuwsgierig wat ik van het verhaal kan verwachten. De cover van het e-book is erg uitnodigend en heeft een stoere new adult look. Ook de schrijver N.D. Frost is mij onbekend, dus ik ben echt benieuwd.

 

Het verhaal:

Dana heeft het aan de lijve ondervonden, liefde kan echt blind maken. Ze stortte zich in een relatie en raakte beetje bij beetje alles kwijt aan vrienden en familie, waarna ze nog enkel haar relatie over hield. Toen ze inzag wat er was gebeurd was het te laat en liet hij haar niet meer gaan. Wanneer het haar lukt om te vluchten, weigert haar ex haar los te laten en zet hij letterlijk alles op alles om haar terug te krijgen. Dana zoekt bescherming bij de motorbende van haar broer. Maar zorgt dit idee niet voor nog meer problemen en ellende? Zeker wanneer ze daar opnieuw verliefd wordt? Haar ex is van plan om iedereen die haar dierbaar uit de weg te ruimen, als Dana niet naar hem terugkeert..

 

Mijn ervaring:

De ontdekking van het genre biker romance is me enorm goed bevallen. Het verhaal is geschreven vanuit de twee hoofdpersonages Dana en Roan. Dit maakt dat je de verhaallijn vanuit twee verschillende perspectieven te zien krijgt en daarnaast ook weet wat er in beide personages aan gedachten en gevoelens omgaat. Wel ligt de meeste nadruk op Dana, een sterke vrouw.


Door de hele verhaallijn heen zit spanning, omdat er toch constant onheil dreigt en je niet weet wanneer het toe gaat slaan, dit in combinatie met sex, lust en liefde zorgt ervoor dat het verhaal wat meer is dan een liefdesroman. De verhaallijn is spannend en er gebeuren veel onverwachte dingen, die de spanning goed in het verhaal houden. Naarmate het plot vordert bouwt de spanning enorm op, omdat dit verhaal nog een tweede deel heeft, verwachtte ik een open einde. Dus het is maar goed dat ook deel 2 hierna gelijk gelezen kan worden, aangezien ik niet erg fan ben van open eindes en dan moeten wachten.


Dit eerste deel van een biker romance is een goed begin van een spannende serie. Het genre is me erg goed bevallen en ik kan niet wachten om aan het tweede deel van de serie te beginnen, want ik wil enorm graag weten hoe het avontuur af gaat lopen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page