top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

High Stakes – N.D. Frost

Deel 1 beviel me zo goed dat ik gelijk door ben gegaan met het tweede deel van deze serie. Van Dutch Venture Publishing kreeg ik de kans om het boek te mogen lezen en recenseren. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9798215170472 | 23 januari 2023 | Dutch Venture Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Na het lezen van het eerste deel van deze serie, ben ik zo verschrikkelijk nieuwsgierig naar hoe het verhaal van Dana en Roan gaat eindigen dat ik gelijk verder ga ik het tweede deel. En daarmee heb ik natuurlijk ook geluk, dat deel 2 gelijk beschikbaar is om te lezen. De cover van het tweede deel sluit goed aan op het eerste deel.

 

Het verhaal:

De nachtmerrie is werkelijkheid geworden: Maddox heeft Dana in handen gekregen. Hij neemt haar mee naar een eiland en niemand heeft enig idee waar ze is. Terwijl Dana over al haar grenzen heen gaat in een poging om Freddy te beschermen, worstelt Roan met zijn verlies en probeert hij zijn pijn met drank te verdoven.

Terwijl Dana en Freddy op een ontsnapping broeden en Roan de zoektocht naar zijn verloofde weigert op te geven, komt er steeds meer op het spel te staan. Niet alleen wordt hun liefde getest, ook is het maar de vraag in hoeverre Dana en Roan elkaar nog zullen herkennen, wanneer ze elkaar eenmaal terugvinden…

 

Mijn ervaring:

De verhaallijn loopt perfect door, zeker omdat ik net deel 1 uit had lees ik zonder problemen verder in de serie. Wat ik erg sterk vind aan de serie is dat per hoofdstuk het perspectief van de personages wisselt. Hierdoor krijg je als lezer echt een overzicht en inzicht in wat er in de verschillende personages omgaat. Dana heeft hierin wel de hoofdrol. Het is mooi om te zien hoe Dana zich door het verhaal en alle gebeurtenissen ontwikkelt. Dit maakt het verhaal echt sterk.


In het tweede deel zit nog meer spanning en drama dan in het eerste deel. Zeker omdat er zich veel wendingen voordoen die ik absoluut niet aan zag komen. Hierdoor kon ik het boek ook moeilijk weg leggen. Het plot was verrassend waardoor ik nog meer in het boek getrokken werd. Wel heeft de serie een afgerond einde, waardoor je het boek met een heerlijk gevoel kan afsluiten.


Deze biker romance serie is me als nieuwe ontdekking echt enorm goed bevallen. Ik had niet verwacht dat ik zo in het verhaal zou komen te zitten en het moeilijk weg kon leggen. In de toekomst wil ik zeker meer van dit genre willen ontdekken.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page