top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Home – Lara Reims

Na het beluisteren van deel 1 en 2 wil ik ook weten hoe het afloopt. Tijd voor deel 3!

Nederlands | Luisterboek | 9789462553897 | 9 februari 2021 | 9 uur 35 minuten | verteller: Stijn Westenend | Uitgeverij Hamley Books | Prijs €9,99


Voor het lezen:

De serie is inmiddels zo spannend en zo'n succes dat ik natuurlijk ook wil weten hoe het avontuur van Rémi en Emma af gaat lopen. Gaat hij achter de volledige waarheid van zijn bestaan krijgen en vind hij alle antwoorden naar waar hij op zoek is. Ik kan niet wachten om opnieuw in het avontuur te duiken.

 

Het verhaal:

Het laatste deel uit de Rémi serie. Wat zou jij doen als je de kans krijgt om opnieuw te beginnen? Rémi struggled met antwoorden, vragen en verdriet. Dan ontdekt hij ook nog wat de inzet is van het conflict tussen Zeger en Thot. Wil jij zijn lot wel aanvaarden die ze voor hem hebben weggelegd? De technologie lijkt steeds verder te reiken, de mogelijkheden lijken eindeloos. Rémi zoekt nog altijd naar antwoorden over zichzelf en de wereld waarin hij terecht is gekomen. Dan komen ook nog eens de examens in het zicht en zet hij alles op alles om in de Raad van het Creodoom te komen. En wat betekenen die vreemde berichten? Wie kan hij wel en niet vertrouwen? Wat zal de toekomst brengen en welke rol is hierin voor hem weggelegd?

 

Mijn ervaring:

Het laatste deel sluit perfect aan op de voorgaande delen. Hierdoor ga ik moeiteloos door in het derde deel. Het is enorm fijn dat Stijn Westenend alle drie de delen heeft ingesproken, naast dat hij een enorm prettige stem en spreektempo heeft, zorgt dat er ook voor dat dezelfde stem de delen nog meer tot één vormen. Het derde en laatste deel is echt bij ver het spannendste deel van alle drie de delen. De verhaallijn is deze keer weer een groot avontuur vol onverwachte wendingen en is wederom erg origineel. Rémi blijft evolueren en wordt steeds volwassener, dit heeft Lara door de delen heen goed weten te doen. Ook de band met Emma verandert en er komen meer gevoelens naar boven, ook dit zorgt voor een extra element aan het verhaal. De opbouw naar het plot is ijzersterk en het plot was wel werkelijk het allerlaatste wat ik verwacht had, wat me dan ook van mijn sokken liet blazen. Het laatste deel van de Rémi serie heeft Lara Reims echt af weten te sluiten met een klapper. Het derde deel is absoluut het spannendste van de serie en er gebeuren de meest onverwachte dingen, zeker het plot had ik absoluut niet verwacht. Deze serie vind ik dan ook absoluut een mega dikke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page