top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Hopeloos verliefd in het kersthotel - Denise Meijer

Ik kreeg van Loft Publishing de kans om deze heerlijke kerstfeelgood te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047208051 | 15 november 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €8,99


Voor het lezen:

Tot nu toe heb ik met liefde en plezier genoten van alle boeken van Denise Meijer. Deze nieuwe kerst feelgood MOET ik dan ook lezen en ik heb hoge en goede verwachtingen. Op de cover zien we een gezellige illustratie van een landhuis dat is omgetoverd in kerststemming. Het is donker buiten en het sneeuwt, waarbij een zwarte kat op de uitkijk zit.

 

Het verhaal:

Daphne, die jarenlang droomde van een carrière als actrice, staat voor een onmogelijke keuze. Zal ze doen wat de omgeving van haar verwacht of volgt ze haar eigen hart?Daphne wordt door haar oud-werkgever gevraagd om mee te spelen in een historisch kerststuk. Haar vriend wil niets liever dan samen de kerstdagen doorbrengen om dé vraag te kunnen stellen. Daphne heeft het geluk de laatste jaren niet mee gehad, maar nu lacht het geluk haar toe. Ze heeft een relatie met de leuke (en rijke) Ben, een schattige kat en een groot appartement midden in het centrum. Haar baan is wel enorm saai, maar je kan natuurlijk niet alles hebben. Ben geeft iedere keer hints richting de feestdagen, zou hij dan die ene vraag gaan stellen?Het hotel waar Daphne vroeger werkte staat bekend om het historische kerstbal. Het kerststuk dreigt in het water te vallen, maar Daphne zou de boel nog kunnen redden. Waar zal ze voor kiezen?

 

Mijn ervaring: Denise Meijer weet in deze nieuwe kerst feelgood met haar heerlijke vlotte, levendige en fijne schrijfstijl weer een prachtig, hartverwarmend en fijn verhaal neer te zetten. Met haar realistische dialogen en vlotte schrijfstijl, waan je je snel in het verhaal bij Daphne.


De personages zijn enorm leuk, goed en realistisch neergezet. Hierdoor voelt het boek erg natuurlijk en kan ik me er al snel in verliezen. Daphne is een jonge, chaotische vrouw die nog zoekende is naar haar eigen hart en wat ze zelf wil. Ze gaat snel mee in de verwachting die anderen van haar hebben. Ik denk dat veel mensen zich goed in het personage kunnen verplaatsen. Ze schetst een leuk contrast in personages met de vriendjes van Daphne.


Het verhaal heeft een heerlijke, fijne en mooie verhaallijn die je zonder twijfel helemaal in de kerststemming brengt. Het verhaal kent niet veel diepgang, waardoor het een fijn verhaal is om bij te ontspannen en bij weg te dromen. Er zitten leuke wendingen en gebeurtenissen in de verhaallijn en als lezer ging ik ook in Daphne mee, waardoor ik verlangde dat ze de goede en juiste keuze zou maken. De humor van Denise Meijer zorgt voor een luchtige en fijne sfeer in het verhaal. Met een mooi einde sluit het heerlijke verhaal af.


Hopeloos verliefd in het kersthotel is een hele leuke, fijne en mooie kerstfeelgood. Het is vlot en levendig geschreven en er zit leuke humor in de verhaallijn. Het is een verhaal om heerlijk bij te ontspannen en bij weg te dromen, daarbij kom je ook nog eens helemaal in de kerststemming. Voor wie van kerst feelgood verhalen houdt, absoluut een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page