top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Iedereen is mooi – Claudia Vanzegbroeck

Ik ben erg nieuwsgierig naar het nieuwe e-book van Claudia. Ik was een van de gelukkigen die deel mocht nemen aan de blogtour van Books & Butterflies. Super bedankt!

Nederlands | E-book | juli 2022 | 208 pagina's | Uitgeverij Books & Butterflies | Prijs €4,99


Voor het lezen:

Ik ben erg nieuwsgierig naar het nieuwe e-book van Claudia, zeker door de titel in combinatie met het beeld van de cover. Op de cover zien we een foto van tijdschriften met daarop 2 pumps, met op de achtergrond New York. Ik heb nog niet eerder een verhaal van Claudia Vanzegbroeck gelezen, waardoor dat ik erg nieuwsgierig ben of dat het verhaal me wel of niet aan zal spreken. Ik heb namelijk zelf helemaal niks met mode of met het volgen van de trends, dus het is spannend of het boek me wel of niet aan zal spreken.

 

Het verhaal:

We volgen het verhaal van Kimberly Adams, een vijfentwintigjarige redacteur die werkt voor het modeblad Gisella in Antwerpen. Ze werkt daar samen met haar beste vriendin Ana en heeft het enorm naar haar zin. Dan krijgt Ana haar droombaan aangeboden om als redacteur naar New York te gaan en daar voor Gisella te gaan werken. Kimberly weet niet wat ze hoort, maar dan krijgt ze de kans om met haar beste vriendin mee te gaan. Zal ze haar droom ook achterna gaan?

 

Mijn ervaring:

Wat een enorm leuk en verrassend verhaal is dit.

We volgen het verhaal door de ogen van Kimberly. Claudia Vanzegbroeck heeft Kimberly enorm goed neer weten te zetten waardoor je als lezer helemaal met Kimberly mee leeft. Ook de andere karakters zijn allemaal uniek en op hun eigen manier goed neergezet. Claudia heeft een hele leuke vlotte en krachtige schrijfstijl, waardoor het boek heerlijk weg leest.


De verhaallijn is leuk opgebouwd, het verhaal neemt leuke en soms verrassende wendingen en het verveelt absoluut geen moment. Naast de leuke verhaallijn, zijn ook de dialogen lekker levendig, waardoor er een heerlijk tempo en gevoel in het verhaal blijft. Het plot was verrassend, want dat was iets wat ik niet verwacht had. Alleen helaas het eindigt wel enigszins met een cliffhanger, waardoor ik dan ook enorm uitkijk naar het tweede deel van deze serie.


Deze feelgood/chicklit is een verrassend leuke aanrader om te lezen. Ik heb er enorm van genoten en door de cliffhanger aan het einde van het verhaal kijk ik erg uit naar het tweede verhaal van Claudia.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page