top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Ik vink jou leuk - Eveline Heijnen

Ik kreeg van Loft Publishing de kans om ook het eerste deel van deze nieuwe feelgood serie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047208822 | 08 november 2023 | Adobe ePub | Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Loft Publishing komt weer met een heerlijke nieuwe feelgood serie, hier ben ik natuurlijk altijd voor in. De cover straalt absoluut een heerlijk en vrolijk feelgood gevoel uit. De vrouw met de grote lijst in haar handen sluit leuk aan bij de pakkende titel. Het is het eerste boek van Eveline Heijnen dat ik ga lezen, ik heb goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

Het eerste deel van De juffen van de Klimop. Juf Julia heeft een enorme wensenlijst als het er op aan komt, waaraan haar ideale man moet voldoen. Julie heeft hem perfect voor ogen. Hij moet op tijd zijn, verzorgde nagels hebben, weinig tot geen vlees eten etc. Na iedere mislukte date vergroot Julia haar wensenlijst, waardoor het steeds lastiger is om de ideale man te vinden. Dan ontmoet ze Ron, die direct iets in Julia losmaakt. Helaas voldoet Ron niet aan veel van de wensen op de lijst van Julia. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe meer minpunten hij lijkt te hebben. Kan Julia de illusie van haar wensenlijst los laten en haar hart volgen?

 

Mijn ervaring: Eveline Heijen heeft een enorm levendige en vlotte schrijfstijl. Hierdoor leest het verhaal ontzettend gemakkelijk en fijn weg, waardoor je heerlijk van dit verhaal kan genieten.


Julia is een redelijk doorsnee personage. Een jonge vrouw die werkzaam is als juffrouw op een basisschool en op zoek is naar haar ideale man. Ze stelt hier alleen steeds hogere eisen aan. Dit zorgt voor heerlijke hilarische taferelen, ook haar vriendinnen en collega's zijn leuk en redelijk doorsnee. Hierdoor kan je je als lezer gemakkelijk in het personage en de verhaallijn verplaatsen.


Het verhaal heeft een leuke en grappige verhaallijn. Het is geen verhaal met diepgang, maar een heerlijk, mooi, leuk en vooral grappig verhaal om even heerlijk bij te ontspannen. Er zitten leuke wendingen en gebeurtenissen in de verhaallijn en zeker hoe Julia met de mannen en haar date avonturen omgaat is erg grappig en vermakelijk. Daarbij is het ook erg mooi hoe haar vriendinnen altijd voor haar klaar staan om haar te steunen. Met een fijn einde zoals je van een feelgood mag verwachten sluit het verhaal af.


Ik vink jou leuk is een leuk, mooi en grappig eerste deel van een nieuwe feelgood serie. Eveline Heijen heeft een heerlijke vlotte en levendige schrijfstijl. Het is een erg leuk en vooral grappig verhaal. Het verhaal heeft niet veel diepgang, maar is vooral een verhaal om heerlijk bij te ontspannen en bij weg te dromen. Ik kijk uit naar het tweede deel. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page