top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

In het honderd – Marijke Vos

Weer een nieuwe serie van Marijke, die moet ik natuurlijk lezen!!

Nederlands | E-book | 9789402770650 | 12 september 2023 | 92 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij HarperCollins | Prijs €4,99


Voor het lezen:

Inmiddels ben ik groot fan van Marijke Vos, dus bij de aankondiging van een nieuwe serie stond ik gelijk te popelen om ervan te gaan genieten. Het is nog leuker, dat het ook nog eens een serie is... ofwel meer leesplezier! De rode cover is enorm opvallend en trekt hoe dan ook je aandacht. Met de leuke en speelse illustraties is het een uitnodigende feelgood. Ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Cleo Huizinga heeft een nieuwe en mooie baan weten te bemachtigen, namelijk als assistent van privédetective Sandra Keizer. Vol goede moed, en zonder enige opleiding op zak stort ze zich op alle zaken die Sandra haar toeschuift. Cleo's eerste zaak is de ontvoering van een hond van de gevallen BN'er Chelsea Valentino. Cleo heeft al snel een verdachte op het oog, persoonlijke assistent Lara die een hekel heeft aan haar bazin. De tijd tikt, maar Cleo krijgt het hondje niet gevonden...

 

Mijn ervaring:

Met haar op en top feelgood schrijfstijl weet Marijke Vos me zonder enig probleem me weer een gloednieuwe serie in te trekken. Marijke Vos schrijft vlot, levendig en lekker luchtig met een flinke dosis humor. Hierdoor lezen haar verhalen ongelofelijk lekker en fijn.


Ditmaal volgen we het leven van Cleo die sinds kort een nieuwe baan heeft. Het personage heeft Marijke Vos met een heerlijke en realistische knipoog weten neer te zetten. De vastberadenheid van Cloe die zich vol overgave op de zaak stort is op leuke wijze aangepakt. Ook de andere personages in het verhaal zijn heerlijk uniek en divers. Met name de personal trainer en Chelsea zijn zo leuk neergezet dat ik daar meerdere malen hard om heb zitten lachen.


Het verhaal heeft een leuke, grappige en originele verhaallijn. Niet eerder las ik een feelgood over een privédetective. Het verhaal heeft een fijne en heerlijke sfeer en zit vol heerlijke wendingen die je als lezer enorm nieuwsgierig en geboeid houdt. Ik zat er zo lekker in dat ik het verhaal in één keer heb uitgelezen, ik kan dan nu ook niet wachten op deel twee.


In het honderd is een geweldig leuk en mooi eerste deel van een prachtige feelgood serie. De personages zijn realistisch, uniek en divers neergezet. Met haar heerlijke vlotte, levendige en luchtige schrijfstijl en de enorm leuke verhaallijn weet Marijke Vos je te betoveren, waardoor je voordat je er erg in hebt het boek al weer uit hebt. Op naar deel twee.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Komen


Komen telah dimatikan.
bottom of page