top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Ingepakt door jou – Talia Hibbert

Aangezien ik alle boeken van Talia Hibbert met liefde en plezier gelezen heb, kon natuurlijk haar nieuwe kerstboek niet achterblijven.

Nederlands | E-book | 9781774538388 | 03 november 2022 | 121 pagina's | Uitgeverij KOBO Originals | Prijs: 2,46


Voor het lezen:

De zussen van Brown heb ik met zoveel liefde en plezier gelezen dat ik gelijk enorm nieuwsgierig was naar het nieuwe kerstverhaal van Talia Hibbert. Zou het haar wederom gelukt zijn om een fanatisch en leuk verhaal neer te zetten? Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen. De leuk geïllustreerde cover is uitnodigend en heeft absoluut een kerstuitstraling.

 

Het verhaal:

Abbie kent William Reid al bijna haar hele leven. Inmiddels heeft hij een succesvolle acteer carriére, verdient hij miljoenen en heeft hij de perfecte looks. William mag dan wel verkozen zijn tot meest sexy man ter wereld, maar nu heeft hij deze kerst een serieus plan. Hij heeft al zijn leven lang een crush op de zus van zijn beste vriend, Abbie. Wanneer ze met zijn tweeën ingesneeuwd raken, omringd door 27 huisdieren, lijkt het perfecte moment te zijn aangebroken. Will besluit dat hij alles uit de kast moet halen om Abbie te overtuigen en haar voor hem te winnen. Hij moet zijn kaarten op tafel gooien en open spel spelen.

 

Mijn ervaring:

Vanaf het begin van het boek is er geen twijfel over mogelijk, Talia Hibbert heeft zo'n eigen en unieke schrijfstijl dat het gelijk van de eerste bladzijde duidelijk is. Ze heeft een hele vlotte, krachtige en directe schrijfstijl. Het personage heeft ze geweldig neer weten te zetten, een heerlijk krachtige feministische en sterke persoonlijkheid, waar ook een stuk kwetsbaar in zit die ze niet wil tonen. Ook het personage William heeft ze geweldig neergezet. De zelfverzekerde houding waar iets heel kwetsbaars en teers onder schuil gaat.


De verhaallijn is leuk opgezet en de dialogen maken het een levendig verhaal. Zeker de manier waarop Abbie op alles lijkt te reageren. Het verhaal leest heerlijk weg en wist me meerdere keren te verrassen door de wendingen die het nam. Het plot was te verwachten maar zorgde hiermee wel voor een heerlijke afronding van het leuke verhaal.


Dit leuke kerstverhaal van Talia Hibbert is echt een verhaal om van te genieten. De krachtige, vurige en feministische persoonlijkheid Abbie, waar toch meer kwetsbaarheid achter blijkt te schuilen dan ze wil laten zien, zorgt voor een bijzonder en leuk verhaal. Absoluut een aanrader!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page