top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Just Friends – N. D. Frost

Via De Boekenvos kreeg ik de kans deze nieuwe romance novelle te lezen en te recenseren.

Nederlands | E-book | 9798215921470 | 25 augustus 2023 | 118 pagina's | Adobe ePub De Boekenvos | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de biker romance serie van N.D. Frost die me erg goed bevallen was, was ik erg nieuwsgierig naar deze novelle die 25 augustus gaat verschijnen. De cover vind ik erg uitnodigend en sfeervol door de donker muur met het neon hart. De typografie is hier mooi op afgestemd. Ik hoop op weer een levendig en mooi verhaal met veel passie en gevoel.

 

Het verhaal:

Rune verloor op driejarige leeftijd zijn vader aan een motorongeluk. Om in de voetstappen te treden van zijn vader, besluit hij lid te worden van de Foresti motorclub waar zijn vader ook lid van was. Op de club ziet hij de dochter van zijn sponsor aan voor een clubhoer. Hiermee vreest Rune dat zijn kansen om echt toegelaten te worden tot de club verspild zijn. Abigail is opgegroeid binnen de club. Ze heeft zich altijd voorgenomen om nooit met iemand van deze club een relatie te beginnen. Toch blijft Rune in haar gedachten zitten en kan ze hem maar niet loslaten. Kan ze haar voornemen volhouden en de afstand tot Rune volhouden?

 

Mijn ervaring:

Deze heerlijke, mooie en passionele novelle is absoluut voor iedere romance liefhebber het lezen waard.


N.D. Frost heeft een heerlijke vlotte, levendige en passionele schrijfstijl, waardoor je snel en gemakkelijk compleet in de novelle en de verhaallijn wordt meegenomen. Door haar manier van schrijven komen het verhaal en de personages helemaal tot leven. Ze heeft zowel Rune als Abigail perfect weggezet en uitgediept, in zoverre dat mogelijk is in de novelle. Ondanks dat het twee heel verschillende personages met een heel andere achtergrond zijn, kan je goed met beide personages meeleven. Zeker omdat per hoofdstuk het perspectief van het personage wisselt.


De leuke, heerlijke en verrassende verhaallijn is goed opgebouwd. Ze weet de spanning en de gebeurtenissen perfect te beschrijven en een mooi tempo in de verhaallijn te houden. Gedurende de verhaallijn weet ze de spanning tussen de personages op mooie wijze op te bouwen. Daarbij is de combinatie van het stoere biker verhaal en de romance precies goed in balans. De novelle sluit op een mooie wijze af en rond het verhaal goed af.


Deze heerlijke, mooie en verrassende biker romance is zeker een aanrader om te gaan lezen. De personages zijn goed neergezet. Het verhaal heeft een sterke verhaallijn met mooie en verrassende wendingen en is levendig en vlot geschreven. Ik heb enorm genoten van deze novelle.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page