top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Kerstgemis – Monica Haak

Een kerstverhaal van Monica Haak, dat belooft een mooi kerstverhaal!

Nederlands | E-book | Adobe ePub | Uitgeverij Hamley Books


Beschrijving:

Sofie en Tommy vieren ieder jaar Kerstmis bij hun grootouders in Oostenrijk. Door een tragisch ongeval zijn de ouders van Sofie en Tommy er dit jaar niet meer bij. Sofie, die altijd al in september naar kerstliedjes luisterde, heeft nu een enorme afkeer voor Kerstmis en dat laat ze blijken ook. Kan Sofie nog ontdooien, of is Kerstmis voor iedereen verpest?


Een Young Adult kerstverhaal.

 

Voor het lezen: De cover alleen al roept een betoverende op en top kerstsfeer uit. Met alle lichtjes en sneeuw in het donker. Ik heb ook het boek 'Voor verdriet heeft niemand tijd' een kortverhaal in de kortverhalen kerstbundel van 'Een warme kerst gelezen' van Monica gelezen. Monica weet bij mij enorm veel emotie op te roepen, dus ik verwacht dat ze dat met dit kortverhaal ook weer weet te doen.


Conclusie:

Ook hier kan je niet onderuit, dit verhaal ademt gewoon Monica Haak! En ja, ook met dit kortverhaal heeft ze me weer weten te raken. Het is een verhaal dat heerlijk lekker weg leest. Zelfs in een kortverhaal weet Monica de personages echt tot leven te laten komen, wat ik bijzonder knap vind.

Daarnaast is het een verhaal dat helemaal de kerstsfeer en roept het de kerstgedachte op.

Zeker met deze dagen een mega dikke aanrader om te gaan lezen.


Het boek is gratis te downloaden op de website van Hamley Books


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page