top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Kerstmis pur sang - Brenda Broekhart

Ik kreeg van Brenda de vraag of ik mee wilde doen aan de blogtour van haar nieuwe kerstnovelle. Super bedankt!

Nederlands | E-book | 1230007090882 | 24 november 2023 | Adobe ePub | Prijs €1,99


Voor het lezen:

Het is het eerste boek dat ik van Brenda Broekhart ga lezen. Ondanks dat ze al wel veelbelovende boeken heeft geschreven die op mijn verlanglijst staan. Toen ik van Brenda Broekhart een bericht kreeg of ik haar kerstnovelle wilde lezen en recenseren, hoefde ik dan ook geen moment te twijfelen. Ik heb er erg veel zin in en ik hoop op een heerlijk, fijn en verrassend verhaal.

 

Het verhaal:

Lou heeft een onwijs leuke baan waardoor ze het gehele jaar de meest bijzondere, mooie en ontroerende momenten beleeft. Ze werkt als zingende boodschap en hierdoor is ze getuige van tientallen huwelijksaanzoeken, ontluikende liefdes en romantische herenigingen. Ze deelt het huis met een huisgenootje, Fé. Ze is zo'n verschrikkelijke kersthoarder, waardoor ze de bijnaam Santa Fé heeft gekregen. Lou heeft dit jaar grootse plannen met kerst. Ze wil haar grote liefde Jasmijn in de spotlights zetten en vragen of ze wil samenwonen. Dit verloopt alleen heel anders dan gepland.

 

Mijn ervaring: Brenda Broekhart heeft een enorme vlotte, levendige schrijfstijl die heel eigen is en barsten vol humor zit. Hierdoor is het echt een cosy, fijn, mooi en ontroerend verhaal waar je even heerlijk bij weg kan dromen.


Lou is enorm leuk neergezet, door haar stralende persoonlijkheid en haar sprankelende persoonlijkheid is het een erg fijn personage waarmee je de verhaallijn volgt. Daarbij is het leuk dat Brenda Broekhart ervoor heeft gekozen dat het een personage is dat op vrouwen valt. Ook de andere personages en met name taxi Bob vind ik een geweldige en leuke aanvulling.


Het verhaal heeft een fijne, mooie en ontroerende verhaallijn. Ondanks dat het een novelle is weet Brenda Broekhart een enorm leuke verhaallijn neer te zetten die leuke wendingen en gebeurtenissen kent, waardoor je de novelle in één keer uitleest. Ik was even verrast door het einde waarvan ik hoopte dat het niet zou gebeuren, toch wist Brenda Broekhart er op het einde nog een heerlijke twist aan te geven, waardoor ik de novelle met een big smile dichtsloeg. Wat een heerlijk verhaal.


Kerstmis pur sang is een erg leuke, vermakelijke en ontroerende feelgood novelle die je helemaal in de kerststemming brengt. Het sprankelende personage Lou zorgt al direct voor een fijn, ontspannen en heerlijk gevoel. Het is een novelle met veel wendingen en gebeurtenissen en een heerlijke plottwist en dat alles in een heerlijk kersttintje. Ik zeg, ga deze heerlijke novelle zeker lezen!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page