top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Kort en Klein – Lisette Jonkman, Gillian King, Susan Muskee, Vannessa Thuyns en Marijke Vos

Deze korte novelle kreeg ik van LS Amsterdam voor mijn deelname aan het Insta live event met de Feelgood five. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 24 november 2022 | 32 pagina's | 1230005913671 | Uitgeverij LS Amsterdam | Prijs €1,99


Voor het lezen:

Deze novelle kreeg ik als bedankje van uitgeverij LS Amsterdam voor mijn deelname aan het Insta live event met de Feelgood five. Ik was super nieuwsgierig en vol bewondering, hoe 5 vrouwen samen 1 novelle hebben kunnen schrijven. Alleen dat al lijkt me een hele pittige opgave. Van alle 5 de schrijfsters heb ik al met liefde en plezier van hun verhalen genoten, dus ik heb hoge verwachtingen van deze novelle.

 

Het verhaal:

De ex van Sam is vreemd gegaan en sindsdien zit Sam vol verdriet en woede. Om hier iets aan te doen neemt haar beste vriendin haar mee naar een sloophal, waarbij ze eens flink los kan gaan. Er blijkt een breed gezelschap op dit uitje te zijn afgekomen. Zo is er een relatietherapeut, literair agent, twee advocaten, een stel corpsballen en een vrijgezellenfeest die ook in de sloophal los willen gaan. En dan tot slot nog Marcus, de érg aantrekkelijke eigenaar van de sloophal. Maar Sam is er toch maar voor één ding, flink de boel slopen, toch?

 

Mijn ervaring:

Deze novelle is absoluut een heerlijke feelgood, waarvan je ongetwijfeld van de eerste tot de laatste letter van geniet. We volgen Sam die vol woede en verdriet zit doordat haar ex is vreemd gegaan. Het verhaal begint op het moment dat Sam en haar vriendin bij de sloophal arriveren. Het verhaal is heerlijk vlot en krachtig geschreven en komt goed tot leven door de sterke dialogen. Ook de emoties en gedachten van Sam zijn goed weergegeven. Daarnaast zit er in deze korte novelle ook echt een hoop humor verwerkt, waardoor het verhaal echt een feest is om te lezen.


Deze heerlijke korte novelle is echt een feest en een aanrader om te gaan lezen. Ik weet zeker dat je van het begin tot het einde zal genieten van het leuke, grappige en mooie verhaal van Sam.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5




13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page