top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Licht, camera aantrekkingskracht – Mary K. Franklin

Van Uitgeverij De boekenvos kreeg ik de kans deze veelbelovende feelgood/romance te lezen en te recenseren. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9798224203772 | 30 januari 2024 | Epub zonder kopieerbeveiliging Uitgeverij De Boekenvos | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Via Uitgeverij De Boekenvos kreeg ik de kans om deze nieuwe feelgood/romance die in februari uitkomt te lezen en te recenseren en deel te nemen aan de blogtour. De cover heeft een hele Hollywood-achtige uitstraling door de stad op de paarse achtergrond. Verder zie je nog een koppel dat door elkaar wordt aangetrokken. De titel is er op passende wijze aan toegevoegd. Het is het debuut van Mary K. Franklin. Ik hoop op een heerlijk verhaal waar ik even bij weg kan dromen.

 

Het verhaal:

Emma-Jane is vastbesloten om het te gaan maken in Hollywood en droomt van een grote carrière. Al snel is ze een van de laatste kandidaten voor de casting voor de hoofdrol in een veelbelovend film, Just One Summer. Wanneer ze haar ex tegen het lijf loopt is Emma-Jane helemaal extra gedreven om het te gaan maken in de filmwereld. Nog altijd heeft ze een gebroken hart, maar wat kan dat nu beter helen dan het spelen in een romantische film? Haar tegenspeler is Elliot. Hij is knap, getalenteerd en erg gedreven, ofwel precies de persoon die probeert te vergeten. Kan ze nu zijn charmes wel weerstaan.. en wil ze dat eigenlijk wel?

 

Mijn ervaring:

Mary K. Franklin heeft een hele vlotte, levendige en luchtige schrijfstijl. Hierdoor leest het verhaal ongelofelijk makkelijk en vlot weg en kan je even heerlijk wegdromen in het op en top glitter, glamour, liefde en Hollywood avontuur.


Het verhaal is geschreven vanuit een alwetend perspectief dat Emma-Jane en haar Hollywood avontuur volgen. Ze krijgt de hoofdrol in een veelbelovende film en is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Mary K. Franklin weet het personage, maar ook de andere personages leuk en levendig te beschrijven. De personages zijn niet echt uitgediept, maar divers genoeg neergezet om er voor de verhaallijn een goed beeld van te krijgen.


Het verhaal heeft een leuke, grappige en leuke verhaallijn. Het verhaal kent niet veel diepgang, maar is daardoor een verhaal om even zonder veel moeite ongestoord en heerlijk van te genieten. Het verhaal kent leuke wendingen en gebeurtenissen waardoor de verhaallijn je blijft boeien. Daarbij doorloop je in de verhaallijn de hele making off the movie, wat naast de liefdesperikelen van Emma-Jane erg leuk is. Met een op en top feelgood einde sluit het verhaal mooie af.


Licht, camera aantrekkingskracht is een hele leuke, mooie en grappige romance/feelgood om bij weg te dromen. Het is geen verhaal met diepgang, maar wel een ontzettend vlot, levendig en luchtig geschreven verhaal met heerlijke glitter, glamour, liefde en Hollywood. Ofwel wegdromen en met volle teugen genieten!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️,5

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page