top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Liefdeslessen 2 - Gevaar op de loer – Denise Meijer

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans deze veelbelovende feelgood serie te lezen en te recenseren, dank je wel! Deel 1 was zo leuk dat het nu tijd is voor deel 2!

Nederlands | E-book | 9789461097934 | 14 mei 2023 |100 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Na het geweldige en super leuke eerste deel is het nu tijd voor het tweede deel. Ik ben heel erg benieuwd of de relatie van Mandy en Tim het vol gaat houden. Ik heb, hoe leuk Tim ook is, toch ergens mijn bedenkingen over hun samen. Hopelijk gaat het tweede deel weer zo'n levendig sprankelend en goed verhaal worden en sluit het goed aan op het eerste deel. Ik heb dan ook hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Mandy voelt zich enorm gelukkig en heeft een hele fijne zomervakantie gehad. Ze heeft nu officieel een relatie met Tim en een rooskleurige toekomst ligt in het verschiet. Mandy ziet het al voor zich: samenwonen, trouwen en tot slot kinderen. Tim gaat alleen niet zo snel, hij wil het rustig aan doen en zijn relatie nog niet aan de klok bij het schoolbestuur melden.

Dan duikt Fleur, de ex van Tim, plotseling op en casht bij Tim op de bank voor een langdurig logeerpartijtje omdat ze nergens terecht kan. Dit zorgt voor spanning tussen Mandy en Tim. Vervolgens komt er ook nog een onwijs knappe vader van een leerling om de hoek kijken en lopen de gemoederen hoog op tijdens het eindexamengala.

 

Mijn ervaring: Het verhaal sluit perfect aan op het eerste deel en het is leuk, dat ook dit tweede deel een nieuw schooljaar overbrugt, dat na de lange zomervakantie weer van start gaat. Het is leuk om het hoofdpersonage Mandy, waarin ik in het eerste deel gemakkelijk mee kon gaan, weer verder zie groeien en evolueren. Je merkt door de delen heen en dat vind ik ook echt leuk aan series is dat je de personages steeds beter leert kennen en ziet groeien.


Ook ditmaal weer Denise Meijer weer een heerlijke, mooie en leuke verhaallijn neer te zetten die je het op en top feelgood gevoel geeft. Ze schrijft levendig, luchtig en heerlijk vlot. Het is sterk dat het verhaal goed aansluit op het eerste deel, maar toch een compleet nieuw en verrassend verhaal is. Daarbij is het plot een heerlijk vlammend en bruisend einde waardoor ze het verhaal wel met een cliffhanger afsluit, waardoor ik nu ook het derde deel MOET lezen.


Liefdeslessen 2 - Gevaar op de loer is een onwijs leuk en verrassend tweede deel. Het verhaal sluit goed aan op het eerste deel en weet je door de wendingen en gebeurtenissen goed te verrassen. Het is daarbij erg leuk dat je het hoofdpersonage Mandy verder ziet groeien en ontwikkelen. Het is een heerlijk levendig en luchtig verhaal, dat voordat je er erg in hebt het alweer uit heeft. Deel twee eindigt met een cliffhanger, waardoor ik gelijk door wil met het derde en laatste deel.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page