top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Liefdeslessen 3 - Lokaal vol liefde – Denise Meijer

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans deze veelbelovende feelgood serie te lezen en te recenseren, dank je wel! Na deel 1 en 2 is het eindelijk tijd voor de ontknoping

Nederlands | E-book | 9789461097927 | 14 mei 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Na het einde van het tweede deel, wist ik niet hoe snel ik aan het derde deel van deze serie moest beginnen. Want ja... ik wilde weten hoe dat vuurwerk zich ging vervolgen. Heeft Mandy het echt verpest en gaat ze haar geluk in de liefde weer terug vinden? Ik hoop op een nieuw en verrassend derde deel. Mijn verwachtingen zijn na deze eerste twee delen enorm hoog gespannen. Ik hoop dat het derde deel echt de finale en de klapper wordt van de serie.

 

Het verhaal:

Mandy zit in zak en as, sinds het gala waarmee het schooljaar eindigde. Ze ziet er dan ook als een berg tegenop om weer aan een nieuw schooljaar te beginnen. De beslissing van Tim is groot nieuws op het Maascollege en Mandy is bang dat haar geheim uitkomt. Ze besluit samen met haar beste vriendin Nicole Londen onveilig te gaan maken. Ze komt een bekende tegen en de situatie vormt zich zo dat zelfs haar voor- en nadelen lijstje haar bij deze gebeurtenis niet kan helpen. Mandy staat voor een moeilijke beslissing in haar leven? Durft ze de sprong te wagen? Of kiest ze voor de veilige weg?

 

Mijn ervaring: Het derde deel sluit naadloos aan op het tweede deel. Aangezien ik het tweede deel net een minuut geleden geëindigd ben, ga ik zonder moeite door in het verhaal en de gebeurtenissen in het leven van Mandy. Het is sterk hoe Denise Meijer ook in het derde deel Mandy weer verder laat groeien. Omdat je als lezer met de twee voorgaande delen al een goede band hebt opgebouwd, ga je compleet op in het verhaal.


De verhaallijn die perfect aansluit op de twee vorige delen, is toch weer eigen, origineel, leuk en sterk. Al weet ze de spanning in het derde deel wel tot een heerlijk hoog niveau op te laten lopen. Het verhaal neemt leuke wendingen en het is enorm leuk hoe Denise Meijer de over gecontroleerde en georganiseerde Mandy je in dit verhaal weet te verrassen. Het verhaal is voor mij met stip het favoriete deel uit de driedelige serie. Daarbij weet ze met het plot en de epiloog echt de kers op de taart te geven en kent het onstuimige verhaal van Mandy, die veel ups en downs kende een heerlijk op en top feelgood einde.


Liefdeslessen 3 - Lokaal vol liefde is een bruisend, spetterend en verrassend einde van de driedelige feelgood serie. Ze weet het hoofdpersonage op een prachtige manier neer te zetten en te laten evolueren. Daarbij is het een heerlijk, luchtig, levendig en mooi verhaal met veel humor waar je echt doorheen vliegt. Met het derde en laatste deel sluit de serie dan ook op een geweldige manier af. Deze feelgood serie is absoluut een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page