top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Likeur en lelies – Gaby Rasters

Na deel 1 en 2 van de Bloemstal-serie is het natuurlijk ook tijd voor het derde deel van deze super leuke serie.

Nederlands | Luisterboek | 9789020542769 | juni 2022 | Verteller: Willemijn de Vries | Uitgever: Zomer&Keuning | Prijs €4,99


Voor het lezen:

Na het heerlijke deel 1 en 2 ben ik erg benieuwd naar het derde en laatste deel van de Bloemenstal-serie. De voorgaande delen zijn me erg goed bevallen, waardoor mijn verwachtingen voor deel 3 dan ook hooggespannen zijn. Hoe zal deze serie eindigen.

 

Het verhaal:

Liz geniet intens van de bloemenstal, toch krijgt ze het niet geregeld. Haar zoon Rens heeft haar nodig. Als meester Bas een kijkje komt nemen is ze van slag. Ze wil zijn hulp niet aannemen als het gaat om Rens, maar toch kan ze niet ontkennen dat ze onder de indruk is van Bas. Is de winkel weer een plek van geluk, liefde en romantische plannetjes? ‘Likeur en lelies’ is het derde en laatste deel van De bloemenstal-serie van Gaby Rasters. In dit laatste deel laten de vorige eigenaren van de boetiek zich ook nog even zien. Eerder verschenen in deze serie ‘Mocktails en magnolia’s’ en ‘Tequila en tulpen’.

 

Mijn ervaring:

Ook deel 3 van de bloemenstal wordt voorgelezen door Willemijn de Vries. Doordat alle drie de delen door Willemijn zijn ingesproken, bevordert dat het luisterplezier. Willemijn heeft een prettige vertelstem en spreektempo.


In het laatste deel volgen we het verhaal van Liz. Liz kende we al enigszins vanuit de voorgaande delen, maar in dit verhaal speelt ze de hoofdrol. Ook de karakters die we in de voorgaande delen hebben leren kennen nemen nu weer deel aan het verhaal. Gaby Rasters weet goed dezelfde schrijfstijl te hanteren die ze ook in de voorgaande delen had. Het verhaal luistert heerlijk vlot en krachtig en er zit een vlot verloop in de verhaallijn, waardoor het verhaal geen moment verveelt.

Het verhaal van Liz is weer een heel ander verhaal dan de voorgaande delen, waardoor de serie onwijs leuk blijft om naar te luisteren.


Deze heerlijke feelgood-serie van Gaby Rasters is absoluut een aanrader om te lezen of te luisteren. Zeker met dit mooie weer maakt een heerlijke feelgood het gevoel voor mij wel echt compleet.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page