top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Mag ik je even houden? - 2 – Liselotte Schipper

Ik zag dit boek op social media als aankondiging langs komen en was gelijk enthousiast. Deze feelgood-serie wil ik lezen!

Nederlands | E-book | 9789021039947 | 19 januari 2023 | 128 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij LS Amsterdam | Prijs €4,99


Voor het lezen:

Het boek zag ik als aankondiging als nieuwe feelgood langs komen. Aangezien ik dol ben op feelgood, was dit voor mij natuurlijk gelijk een must-read. Na het open einde van het eerste deel, ga ik gelijk door met het tweede deel, want ja, nu wil ik ook weten hoe het avontuur van Veerle en Lars gaat eindigen. Met de heerlijke schrijfstijl van Liselotte die me wist te verrassen, verheug ik me op het tweede deel.

 

Het verhaal:

Veerle en Lars lijken het ideale stel. Veerle loopt Lars opnieuw tegen het lijf tijdens het vrijgezellenfeest van haar zus. Ze is in paniek, want niemand weet dat hij haar escort was. Gelukkig weet Lars vlekkeloos zijn rol te pakken en biedt zelfs aan om mee te gaan naar de bruiloft van haar zus in Edinburgh. Is dit wel een verstandig plan? Zeker nu Veerle voor Lars heeft? Lars kijkt er stiekem naar uit om een week met Veerle samen te zijn. De reis verloopt niet zoals gepland, dan komen ze tot overmaat van ramp ook nog in een storm terecht. Dit zorgt alleen maar voor een versterking van de chemie tussen Veerle en Lars. Lars kan Veerle niet meer weerstaan en besluit eerlijk te zijn. Maar waartoe leidt deze waarheid?

 

Mijn ervaring:

Vanuit deel 1 ga ik gelijk door met deel 2 van deze serie. Zonder moeite zit ik dan ook weer helemaal in de verhaallijn. Door de vlotte en krachtige schrijfstijl van Liselotte Schipper leest ook het tweede deel weer heerlijk weg. Ook het tweede deel wisselt van perspectief tussen Veerle en Lars waardoor beide personages diepgang krijgen en het verhaal veel meer gevoel krijgt.


Voor het tweede deel weet Liselotte wederom me te verrassen met een leuke en originele verhaallijn. Ditmaal draait het om de reis naar het huwelijksfeest van de zus van Veerle. De tocht gaat niet zonder horten en stoten en deze onverwachte wendingen zorgen ervoor dat ook dit deel een feest is om te lezen. Liselotte weet de spanning naar het plot goed op te bouwen. Het tweede deel heeft gelukkig wel een heerlijke en goede afronding die je van een feelgood mag verwachten.


Dit tweede deel van de feelgood serie was absoluut een feest om te lezen en daarmee is deze serie absoluut een aanrader om te gaan lezen. Doordat je het verhaal leest vanuit zowel het perspectief van Veerle en Lars, krijg je van beide personages een goede diepgang die de verhaallijn versterkt. Ondanks dat het eerste deel echt met een open einde eindigt, weet het tweede deel wel met een heerlijke afsluiting te eindigen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page