top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Match met een Maagd - Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047206439 | 24 augustus 2022 | Adobe ePub Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Tot nu toe is de heerlijke feelgood serie Cupid-o-scoop echt een feest om te lezen. In ieder deel weet Vanessa Gerrits toch weer wendingen, elementen en gebeurtenissen te stoppen die me op aangename wijze laten verrassen. Ik ben erg benieuwd of dat ook voor het zesde deel zo gaat zijn. Ik heb inmiddels goede verwachtingen. De covers blijven mooi op elkaar aansluiten, ditmaal zien we een erg blije Samantha op de cover achter haar laptop met een donkerroze achtergrond. Ik ben heel nieuwsgierig of ze nu eindelijk haar liefde voor Cedric gaat inzien.

 

Het verhaal:

Het zesde deel van de Cupid-o-scoop serie van Vanessa Gerrits. Samantha's leven is erg druk. Er staat weer een nieuwe Cupid-o-scoop date op de planning en de verjaardag van Doris gaat groots gevierd worden. Doris, het huisgenootje van Samantha, koestert al lange tijd gevoelens voor chef-kok Jamie. Zou ze hier nu eindelijk eens voor uit durven komen? Er staat ook een teamuitje van Lyf & Styl op de planning. Het wordt samen met de medewerkers van het mannenmagazine STOUR Online georganiseerd. Dit loopt totaal anders dan Samantha voor ogen heeft. Zet ze hiermee alles op het spel? Zeker nu ze inziet dat ze voor iemand gevoelens koestert...

 

Mijn ervaring: Met de heerlijke luchtige en vlotte schrijfstijl van Vanessa Gerrits, zit je zonder moeite al snel in deze leuke novelle. De verhaallijnen sluiten perfect op elkaar aan. Wel moet je hierdoor wel echt bij het eerste deel beginnen, anders mis je een hoop dingen. Nu Samantha weer vrijgezel is, is ook haar date avontuur weer een go. Alhoewel, begin ik steeds sterker het vermoeden te krijgen dat we ergens anders op afstevenen.


Deze laatste paar delen zijn wat breder van verhaallijn dan de eerste delen. Ik moet zeggen dat ik dat wel erg leuk vind, omdat het verhaal zo meer body krijgt en niet in het eentonige van enkel grappige en hilarische date avonturen blijft hangen. Daarbij is het erg leuk om Samantha door de delen heen ziet evolueren, al kan ze in haar naïviteit nog een hoop stomme en idiote dingen doen. Het verhaal kent weer enorm leuke wendingen en gebeurtenissen, waarvan ik bad boy Samuel niet had zien aankomen. Wel lijkt het tegen het einde zo dat mijn vermoedens bevestigd gaan worden, dus ik sta nu al te springen om deel zeven te gaan lezen en te gaan ontdekken of ik gelijk krijg.


Match met een Maagd, is een luchtig, mooi en vooral grappig zesde deel van de Cupido-scoop serie van Vanessa Gerrits. Het verhaal weet me wederom weer met bepaalde gebeurtenissen en wendingen te verrassen, waardoor de novelle weer uit was voordat ik er erg in had. Ik heb het idee dat mijn voorgevoel werkelijkheid gaat worden, dus ik wil nu zo snel mogelijk deel zeven lezen en kijken of dit klopt. Deze feelgood serie is absoluut een heerlijke aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page