top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Met voorbedachten rade – Danielle Carson

Na het heerlijke deel 1 kon ik gelijk door met het tweede deel in deze drie-delige steamy romance.

Nederlands | E-book | 9789402766646 | 29 november 2022 | 261 pagina's | Adobe ePub | HarperCollins | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na het geweldige eerste deel van deze serie, was ook het tweede deel al beschikbaar op Kobo Plus. Ik aarzelde dus geen moment. Nu heb ik hoge verwachtingen, hopelijk is deel 2 nog beter. De cover sluit prachtig aan op het eerste deel. Je kan overduidelijk zien dat dit een serie is, maar toch zijn de covers verschillend genoeg.

 

Het verhaal:

In het tweede deel van deze steamy romance-serie volgens we rechercheur Allison Greene. Ze is een vrouw met een missie. Haar plan is een taskforce op te zetten tegen de drugswereld, zodat niemand meer mee hoeft te maken, wat ze vroeger zelf heeft meegemaakt. Om die taskforce te krijgen heeft ze hulp nodig van Damien Richman. Damien Richman is een arrogante en enorm aantrekkelijke advocaat met een Playboy-imago. Zijn imago staat hem in de weg voor zijn positie in het advocatenkantoor. Zijn voorstel is dat Allison hem helpt en zich voordoet als zijn vrouw. Haar regel is wel dat het dan puur zakelijk blijft. Zal dat ze lukken?

 

Mijn ervaring:

Een hele andere verhaallijn, maar weer eentje waarvan ik super heb genoten.

Het verhaal kan los van deel 1 gelezen worden, maar het is wel enorm leuk om eerst deel 1 gelezen te hebben omdat de personages uit deel 1 terug komen in deel 2. In het tweede deel volgt het verhaal van Allison Greene en Damien Richman. Het verhaal wisselt per hoofdstuk van perspectief zodat je goed in beide personages, hun gedachten en emoties mee kan gaan. Hierdoor wordt het verhaal nog beter.


Danielle Carson weet absoluut de schrijfstijl van een steamy romance te pakken, ze schrijft vlot en krachtig en met de nodige passie. De verhaallijn van dit tweede deel sprak me meer aan dan het eerste deel, waarschijnlijk doordat ik het personage Allison echt helemaal geweldig vind. De verhaallijn verloopt in een heerlijk tempo vol onverwachte wendingen, maar wel met een heerlijk zoetsappig einde.


Voor wie van steamy-romance houdt, is deze driedelige serie een dikke aanrader. Het verhaal wordt vanuit de twee personages geschreven, waardoor je een compleet beeld van beide krijgt. Daarnaast heeft Danielle Carson een heerlijke vlotte, krachtige schrijfstijl vol passie. Het tweede deel vond ik nog beter dan het eerste, dus ik kan dan ook niet wachten op het derde deel.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page