top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Mijn bijna ex-vrouw – Piper Rayne

Van Sisters Press kreeg ik ook het tweede deel van deze nieuwe romance serie. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230007082894 | 14 januari 2024 | Adobe ePub Uitgeverij Sisters Press | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na het lezen van Mijn mooie buurvrouw, ben ik erg benieuwd hoe dat de serie zich gaat vervolgen. In het tweede deel is het verhaal geschreven vanuit twee nieuwe personages, dus ik ben erg benieuwd wie van de Greene familie nu aan de beurt is. Wel is het een unieke familie met uiteenlopende personages. De schrijfstijl van Piper Rayne beviel me in het vorige deel erg goed en ook nu, hoop ik weer, net als in deel één dat er een mooi in zit.

 

Het verhaal:

Adam Greene leeft met zijn familie in een klein stadje in Alaska. Wanneer hij in hun drukke bar plaats neemt, kruipt er een vervreemde vrouw tegen hem aan en doet alsof ze erg gelukkig met hem is. Ooit waren ze dit ook, totdat ze hem ineens plotsklaps verliet. Sinds de middelbare school waren ze geliefden en beloofde ze eeuwige trouw. Er was een goed huwelijk. Nu is ze uit het niets teruggekeerd, ze lijdt aan geheugenverlies en denkt dat ze nog altijd met hem getrouwd is. Technisch gezien is dit ook het geval, aangezien de papieren nooit getekend zijn. Lucy wil oude herinneringen ophalen, maar Adam gelooft niet in tweede kansen. Alleen alles verloopt wat anders dan gedacht.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal is ditmaal geschreven vanuit Adam en Lucy, die twee totaal andere personages zijn dan het eerste deel. Dit zorgt voor een nieuw, origineel en indrukwekkend verhaal. In mijn ogen heeft dit tweede deel een erg goed verhaal en heeft het verhaal ook wat meer inhoud en diepgang dan het eerdere deel. Dit kan ik erg waarderen.


Piper Rayne heeft een hele sferische, levendige en vlotte schrijfstijl. Ze weet de personages, en met name de hoofdpersonages Adam en Lucy, met veel gevoel en emotie neer te zetten. Het is mooi dat de personages al samen een verleden hebben, die zich gedurende het verhaal voor je als lezer nog verder ontvouwt, daarbij speelt dan ook nog eens de verhaallijn van het heden en de manier waarop Adam en Lucy beide het verleden proberen te verwerken om verder te kunnen gaan. Deze combinatie zorgt voor een intens, mooi en bij tijden meeslepend verhaal. Zeker omdat zowel Lucy als Adam tot aan het plot niet de ware reden weten van de breuk. Hierdoor weet Piper Rayne een sterk en mooi plot neer te zetten en maakt ze het verhaal af met een prachtig epiloog.


Mijn bijna ex-vrouw is het tweede deel van de familie Greene serie, maar het is een losstaand verhaal, dus het kan prima los gelezen te worden. Deze romance kent een bijzonder, origineel en sterk verhaal. De personages zijn met veel gevoel neergezet en ik heb echt genoten van het mooie verhaal. Deel één was mooi, maar dit tweede deel is nog beter!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page