top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Mijn mooie buurvrouw – Piper Rayne

Van Sisters Press kreeg ik het eerste deel van deze nieuwe romance serie. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230007008498 | 19 november 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Sisters Press | Prijs €6,99


Voor het lezen:

Voor tussen de serieuze en spannende boeken door vind ik het heerlijk om romance boeken te lezen. Even niet te veel nadenken en lekker wegdromen en genieten van een niet te gecompliceerd verhaal. Dat hoop ik ook van deze nieuwe serie die binnenkort bij Uitgeverij Sisters Press gaat verschijnen. Het leuke is ook nog eens dat het om een serie gaat, waardoor er nog meer delen gaan volgen. De cover beloofd een steamy en heerlijke romance van een ontblote man en een blonde vrouw bij een zonsondergang. De schrijfster Piper Rayne is voor mij nog onbekend, maar aangezien het een USA Today Bestsellerauteur is heb ik goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

In een klein stadje in Alaska, waarin iedereen elkaar kent, wordt een nieuwe en onbekend vrouw gesignaleerd. Cade Greene is gelijk in de ban van deze blonde vrouw. De fluisteringen en speculaties blijven doorgaan, totdat het duidelijk is wie deze vrouw is. Wanneer ze aankondigt dat ze blijft om naast de brouwerij een boekenwinkel te openen gaat de geruchtenmolen in overdrive. En dat terwijl Cade zijn zinnen had gezet op dat pand, om uit te kunnen breiden. Er ontstaat een kat en muisspel. Cade probeert afstand te houden, maar met een zus met een roddel column op het lokale radiostation en bemoeizuchtige oma's lijkt dat een onmogelijke opgave. Ergens vind ik het ook leuk dat ze de nieuwe buurvrouw blijft, de tijd zal het leren of ze het in zich heeft om een van ons te zijn.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal begint met een introductie van vele personen en wie onder welk gezin vallen. Dit is erg handig, want het verhaal kent enorm veel personages. Vele daarvan passeren enkel de revue, maar zo kan je ze wel beter in de context plaatsen. Wel is dit bij een e-book iets minder handig om naar terug te pakken.


Piper Rayne heeft een hele sferische, levendige en vlotte schrijfstijl. Ze weet de personages, en met name de hoofdpersonages Cade en Presley, met veel gevoel en emotie neer te zetten. Ook de andere personages zijn leuk neergezet. Wel zijn het veel personages en ik moet zeggen dat ik in het begin moeite had ze goed uit elkaar te houden.


Het verhaal kent een heerlijke verhaallijn zoals je van een (steamy) romance kan en mag verwachten. Er zit niet te veel diepgang in, maar is wel heerlijk, vlot en levendig, met veel passie en gevoel geschreven. Daarbij is het heerlijke kat-en muis spel tussen Cade en Presley een genot om te lezen. Het is leuk dat ook de boekwinkel en de brouwerij in de verhaallijn aan bod komen, al draait het voornamelijk om de twee personages zelf. Het duurde even voordat het verhaal me goed te pakken had, maar halverwege zat ik er volledig in en kon ik op en top genieten. Daardoor vond ik het jammer dat het boek snel alweer uit was. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg.


Mijn mooie buurvrouw is een heerlijke (steamy) romance. Het verhaal heeft een leuke en fijne verhaallijn die niet veel diepgang heeft, maar waarvan je heerlijk onbezonnen kan genieten. Wel kent het verhaal veel personages, dus daar moest ik in het begin even aan wennen en het duurde daardoor even voordat ik goed in het verhaal zat. Daarna heb ik op en top genoten. Ik kijk uit naar deel twee.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page