top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Mzzl Moeders 2 - Geluk, hoop & liefde – Marion van de Coolwijk

Na deel een en het open einde, direct door met deel twee van de serie.

Nederlands | E-book | 9789461097903 | 22 april 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Na deel twee wil ik direct door nu Tanja een heftige bekentenis heeft gedaan. Ik ben erg benieuwd welke verrassende wendingen en gebeurtenissen er in deel twee op me staan te wachten. De cover sluit prachtig aan op deel één. Ditmaal een cyaanblauwe cover en zijn er in dezelfde illustratiestijl als bij deel twee champagneglazen een babyfles en een hartjes ballon te zien. Ik ben erg benieuwd waar dat heen gaat.

 

Het verhaal:

Sinds Tanja haar lang bewaarde geheim heeft onthuld is de familie uit elkaar gerukt. Joan is ontroostbaar. Hanna staat Joan bij en negeert de berichten en oproepen van Tanja. Wekenlang hebben ze geen contact. Wanneer haar vader met zijn vriendin voor langere tijd besluit om door Europa te gaan trekken, en Brent zich ook afsluit, is ze ten einde raad. Chrisje pakt alle spanningen op waardoor haar geduld enorm op de proef gesteld wordt. Hanna heeft het gevoel tussen twee vuren in te staan en zoekt troost bij haar gigolo waar ze stiekem een crush op heeft. Dit brengt haar op een idee om haar familie weer te verenigen. Als na weken eindelijk het moment daar is, krijgt Hanna een schokkend telefoontje...

 

Mijn ervaring: Deel twee sluit naadloos aan op deel één, hierdoor is het wel een must om eerst deel één van de serie te gaan lezen. Marion weet haar verhaallijn prachtig door te zetten en je weer met compleet leuke wendingen en gebeurtenissen te verrassen.


Ook in deel twee weet Marion van de Coolwijk haar heerlijke luchtige en vlotte schrijfstijl met een flinke dosis humor voort te zetten. Ik vond het bijzonder sterk hoe Marion van de Coolwijk een originele en mooie twist aan deel twee wist te geven, waardoor de novelle je weer van het begin tot het einde in zijn greep weet te houden. Het tweede deel, eindigt net als het eerste deel met een open einde, hierdoor kan ik niet wachten op deel drie.


MZZL moeders hoop, geloof en liefde is een verrassend, origineel en leuk vervolg op deel één van de serie. Het verhaal sluit naadloos aan op deel een maar Marion van de Coolwijk wist me door de wendingen en gebeurtenissen opnieuw te verrassen. Deze heerlijke, luchtige en vlot geschreven feelgood serie met veel humor is zeker een aanrader om te gaan lezen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page