top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Vlucht 2 - Noodlanding - Madelein Kerseboom

Na deel één, door met deel twee van deze indrukwekkende serie.

Nederlands | Paperback | 9789401620062 | 06 juli 2023 | 320 pagina's Xander Uitgevers | Prijs €19,99


Voor het lezen:

Ik won via Hebban en Xander uitgevers het tweede deel van deze veelbelovende serie en na het lezen van deel één, die een enorme indruk op me maakte, sta ik te popelen om te gaan genieten van deel twee. Ik heb hoge en goede verwachtingen. De prachtige schrijfstijl van Madelein Kerseboom wist me met deel één te verrassen, dus ik hoop dat ze deze schrijfstijl voortzet in deel twee en weer een prachtige en intense verhaallijn neer gaat zetten.

 

Het verhaal:

In deel twee volgen we het verhaal van co-piloot Roxan, die tijdens haar werk een heftig incident meemaakt. Ze moet onverwachts een tussenlanding uitvoeren, wat haar leven in één klap verandert. De impact van het incident blijkt groter dan ze had gedacht. Hierdoor raakt ze de grip op haar leven kwijt. Om haar ellende en de problemen te vergeten, stort Roxan zich op het nachtleven. Feesten en precies doen waar ze zin in heeft, alleen dan wordt ze ook nog eens verliefd. Lukt het Roxan haar problemen onder ogen te komen en ze aan te pakken?

 

Mijn ervaring: Met de vlotte, levendige en prettige schrijfstijl weet Madelein Kerseboom me weer gemakkelijk mee de nieuwe en originele verhaallijn in te trekken. Ditmaal volgen we het verhaal van Roxan, een van de beste vriendinnen van Esmee, waarover het eerste deel ging. Het is leuk dat je in het eerste deel Roxan al hebt leren kennen en in dit deel Yara en Esmee ook weer terug komen. Hierdoor krijgen de personages meer diepgang en het is leuk hoe je de personages ziet groeien en evolueren. De schrijfstijl van deel één weet Madelein Kerseboom op fantastische wijze door te zetten in deel twee. Toch weet ze weer een geheel nieuwe en indrukwekkende verhaallijn voor Roxan neer te zetten. Ook ditmaal doen weer veel aangrijpende, heftige en intense gebeurtenissen hun intrede. Hierdoor voelt het verhaal wat meer als een roman dan een feelgood. Toch weet Madelein Kerseboom op de juiste momenten met humor de verhaallijn wat te verlichten. Het verhaal kent veel wendingen en gebeurtenissen in het leven van Roxan en de mensen rondom haar. Hierdoor is het een erg geloofwaardige en realistische verhaallijn geworden die een enorme indruk op me maakt. Met een prachtig en mooi einde weet Madelein Kerseboom het verhaal af te ronden, waardoor je het boek met een goed gevoel dichtslaat. Noodlanding is een prachtig, origineel, aangrijpend en intens tweede deel van de vlucht serie van Madelein Kerseboom. Met haar heerlijke vlotte, levendige en krachtige schrijfstijl brengt ze het verhaal wederom tot leven. Het is leuk hoe de drie vriendinnen weer terugkomen en we ditmaal het verhaal van Roxan lezen. Het verhaal is erg indrukwekkend en realistisch en wist me van begin tot het einde te boeien. Ik heb enorm genoten. Het verhaal is als alleenstaand te lezen, maar wordt beter als je het als serie leest.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page