top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Nooit meer – Colleen Hoover

Ik zag zoveel enthousiaste recensies langs komen van dit boek dat het boek natuurlijk gelijk mijn interesse had. De bibliotheek had het nieuwe boek al als luisterboek beschikbaar. Perfecte gelegenheid dus!

Nederlands | Luisterboek | 9789401914208 | maart 2018 | Verteller: Sophie Veldhuizen |

Speelduur: 10:53:05 | Zomer & Keuning


Voor het lezen:

Ik zag zoveel enthousiaste recensies langs komen van dit boek dat het boek natuurlijk gelijk mijn interesse had. De bibliotheek had het nieuwe boek al als luisterboek beschikbaar. Perfecte gelegenheid dus. Het boek heeft een eigentijds aantrekkelijk design met kleuren die me aanspreken. Ik ben heb na het lezen van de recensies hoge verwachtingen dus ik ben benieuwd of ze die waar gaat maken.

 

Het verhaal:

We volgen het heftige verhaal van Lily. Ze wordt verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig, een tikje arrogant, enorm aantrekkelijk maar ook gevoelig, slim en dol op Lily. Tijdens dat haar relatie opbloeit met Riley denkt ze terug aan haar eerste en grote liefde Atlas. Wanneer ze deze onverwachts tegen het lijf loopt, komt het leven dat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Zal Lily de kracht in zichzelf vinden en het verleden zich niet laten herhalen?

 

Mijn ervaring:

Het luisterboek wordt voorgelezen door Sophie Veldhuizen. Ze heeft een hele prettige en fijne vertelstem en een perfect spreektempo. Ook de schrijfstijl van Colleen Hoover is enorm vlot, krachtig en ze weet het verhaal vol emotie te schrijven. Zonder twijfel weet Colleen je vanaf de eerste bladzijde mee in het verhaal te zuigen, want geloof me dit verhaal trekt je mee en laat je niet meer los tot het einde.


De hoofdkarakters van het verhaal, en met name het hoofdkarakter Lily is enorm goed weggezet en goed uitgediept. Je leeft tijdens het hele verhaal zo met Lily mee dat je echt een band met haar krijgt en niets liever wilt dat alles uiteindelijk goed voor haar zal aflopen. Ook doordat Colleen perfect de gedachtes en emoties van Lily weet neer te zetten, snap je als lezer waarom Lily bepaalde keuzes en beslissingen maakt.


De verhaallijn is ook echt goed neergezet, het verhaal speelt zich in chronologische volgorde af met flashbacks naar het verleden van Lily, waardoor dat je goed overzicht houdt op het verhaal. Het verhaal neemt heel veel wendingen die je niet verwacht waardoor dat je aan het verhaal gekluisterd zit en het niet los kan laten. De spanning bouwt zich op tot het enorm heftige en emotionele plot. Daarnaast zit er echt een einde aan het heftige boek waardoor je het verhaal wel goed af kan sluiten.

Het verhaal heeft me enorm weten te raken, het is echt een mega heftig verhaal, waarbij een doos tissues niet mag ontbreken. Colleen Hoover heeft een hele aangrijpende en pakkende schrijfstijl waardoor ik zeker nog meer boeken van haar wil gaan ontdekken.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page