top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Office Candy – Sandra J. Paul

Een nieuwe feelgood serie van Sandra J. Paul, in dit genre heb ik nog niets gelezen van Sandra, dus dat maakt me enorm nieuwsgierig.

Nederlands | E-book | 9789464510676 | Druk: 1 | 22 april 2022 | 54 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij Books & Butterflies | €5,99


Voor het lezen:

De cover is enorm uitnodigend. Mij spreken over het algemeen covers die heel clean en simpel zijn me erg aan. Ook het feit dat ik een enorme snoepkont ben, maakt deze cover met snoepjes extra aantrekkelijk. Tot nu toe heb ik alleen een thriller en 4 jeugdboeken van Sandra. J. Paul gelezen, maar nog geen feelgood. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig hoe ze in dit genre tot uiting komt. Ik verwacht een verhaal te lezen over een romance op het werk, ik heb zoals zo vaak de flaptekst nog niet gelezen, dus ik laat me heerlijk verrassen.

 

Het verhaal:

Lisa Smeets start na een wat moeilijke periode in haar loopbaan bij een nieuw bedrijf als freelance designer. Op haar eerste werkdag voelt ze alsof ze een grote vergissing begaan is door bij zo'n saai bedrijf met zulke strenge regels te gaan werken. En al helemaal als blijkt dat het gebruik van internet en sociale media op de werkvloer niet zijn toegestaan. Voorheen werkte ze in een enorm hip en gezellig bedrijf, maar dat is wel het allerlaatste wat ze hier treft. Ze krijgt een mentor, Daniel, toegewezen die haar frustraties lijkt te begrijpen en haar voorliefde voor snoep lijkt te delen. Lisa weet dat ze niet mag opgeven in deze nieuwe baan en besluit wat leven in de brouwerij te brengen. Maar pakt dit goed uit?

 

Mijn ervaring:

Wauw, wat een veelzijdig schrijftalent is Sandra J. Paul. Het lijkt wel of ze voor geen enkele genre haar hand om hoeft te draaien maar ze zo uit haar mouw schudt. Ze weet haar schrijfstijl echt perfect te doen aansluiten op wat je van een goede en heerlijke feelgood mag verwachten.


De karakters, vooral Lisa is heel leuk neergezet. Ook de andere karakters, met name Daniel komt gedurende het verhaal ook steeds meer tot uiting. De verhaallijn is verrassend en origineel en heeft een heerlijk tempo aan gebeurtenissen die zich opvolgen. Ook het plot was erg leuk en verrassend. Helaas zit er één nadeel aan het verhaal, het is veel te kort.

Ik tel dan ook nu al af dat er een volgend deel komt van deze heerlijke feelgood serie.


Voor iedereen die van feelgood romans houdt, is dit eerste deel van een nieuwe serie een absolute must-read!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page