top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Op heterdaad – Danielle Carson

Ik zag dit boek als aanbeveling op mijn Kobo Plus langskomen. Daarnaast had het ook al mijn nieuwsgierigheid weten te wekken op sociale media. Tijd om ervan te gaan genieten.

Nederlands | E-book | 9789402766592 | 12 juli 2022 | 239 pagina's | Adobe ePub HarperCollins | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Dit boek werd op mijn Kobo Plus aangeraden om te lezen. Ik had het boek al verschillende keren op sociale media langs zien komen en mijn interesse was toen al gewekt. Dus nu het perfecte moment om van dit boek met de uitnodigende en spannende cover te gaan genieten. De combinatie van het beeld, de typografie en kleuren werken perfect. Ik heb nog niets van Danielle Carson gelezen, dus ik ben enorm benieuwd.

 

Het verhaal:

New York's Finest is een driedelige steamy romance-serie.

Violet Young verlangt van de beste vriend van haar broer. Nick Ryder is onwijs knap en sexy. Violet heeft haar hele leven al een zwak voor Nick, maar ze denkt dat hij haar enkel ziet als 'het zusje van'. Dagelijks kibbelen en plagen ze wat af. Dan krijgt Violet te maken met een stalker, waarbij Nick zich opwerpt als persoonlijke beschermer. Gaat dat goed aflopen?

 

Mijn ervaring:

Wat een heerlijk verhaal. Het verhaal wordt geschreven vanuit 2 verschillende perspectieven; zowel van Violet als van Nich. Dit geeft een extra diepte aan het verhaal, omdat je zo van beide personages weet wat er in hen omgaat. Ook krijg je zo als lezer met beide personages een band.


De verhaallijn is goed opgezet, het is een heerlijke steamy romance met een tikkeltje spanning. Ik vind dit persoonlijk een hele fijne combinatie. Danielle heeft een hele vlotte en krachtige schrijfstijl, hierdoor zit er een heerlijk tempo in de verhaallijn en ook de onverwachte wendingen zorgen ervoor dat het boek spannend blijft. Ik moet zeggen dat het plot me wist te verrassen, wat ik enorm kan waarderen in een verhaal. Wel loopt het verhaal met een heerlijk einde af en sla je het boek met een goed gevoel dicht.


Ik heb enorm genoten van het eerste deel van de spannende steamy romance-serie. Het verhaal heeft een goede verhaallijn en door het tikkeltje spanning heeft het verhaal wat extra dan enkel een steamy romance. Daarnaast heeft de heerlijke schrijfstijl van Danielle me verrast. Ik kijk nu al uit naar deel 2 van deze serie.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page