top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Op zoek naar liefde – Books and Butterflies

5 feelgood Valentijns verhalen, wie lijkt dat nu niet geweldig? Met de Valentijn in het vooruitzicht ben ik wel in voor wat romantische leesplezier.

Nederlands | E-book | 9789464510652 | Druk: 1 | februari 2022 | Adobe ePub | Books and Butterflies


Voor het lezen:

Voor heerlijke feelgood verhalen ben ik altijd in. Deze 5 kortverhalen hebben allemaal het thema Valentijn in zich. Met Valentijn in het vooruitzicht is dit een perfect moment om in deze bundel te lezen. De cover ademt Valentijn, dus laat de mooie verhalen maar komen.

 

Mijn ervaring:

Deze bundel bestaat uit 5 feelgood-verhalen die zich allemaal rondom het thema Valentijn afspelen. Aangezien ik de schrijfstijlen van de 5 schrijvers van deze kortverhalen bundel nog niet kende was ik enorm nieuwsgierig.


De mooiste Valentijn - Sara Goossens

We volgen Mona die single door het leven gaat en enorm uitkijkt naar een lieve man in haar leven. Tijdens een eenzame Valentijn avond neemt ze zichzelf voor dat het de laatste keer zal zijn dat ze zielig alleen Netflix zal kijken op die dag...

De verhaallijn is erg leuk en er zit een prettig tempo in het verhaal. Het is erg leuk dat er in dit verhaal ook de nodige humor zat. Ook de dialogen zijn heerlijk levendig.

❤️❤️❤️❤️


Hoofdpersoon - Cecile Koops

We volgen Veronique die schrijfster is. Ze heeft een boek geschreven met de ideale man als hoofdpersoon. Geen een man in het gewone leven lijkt aan deze perfecte man te voldoen. Zal het Veronique nog ooit lukken haar grote liefde te vinden?

De verhaallijn is erg leuk en origineel. Er zit een leuk verloop in het verhaal en de gevoelens en gedachtes van Veronique zijn goed verwoord.

❤️❤️❤️❤️


Bubbels uit Barcelona - Isa Moora

We volgen de student Roxanne die samen met haar twee vriendinnen van het studentenleven geniet. Iedere maandag verschijnt Wout in hun café voor een drankje. Roxanne heeft stiekem een oogje op Wout. Zal dit ooit meer worden?

Het is een heel leuk verhaal. Er zit een goed verloop en tempo in het verhaal. De dialogen zijn erg sterk en levendig. Het verhaal heeft een spetterend plot.

❤️❤️❤️❤️


Godin uit Oekraïne - Stef van Overstraeten

We volgen een man die verliefd wordt op een vrouw uit Oekraïne waarop dat hij moeilijk grip lijkt te krijgen. Zal hun liefde de verschillen overwinnen?

Dit is het eerste verhaal vanuit het perspectief van een mannelijk karakter. De emoties, gevoelens en gedachtes van de man worden goed verwoord en in beeld gebracht.

❤️❤️❤️


Blinde eenvoud - Claudia Vanzegbroeck

We volgen Fanny die voor een nieuwe jongen op het schoolplein opkomt omdat hij gepest wordt. De jongen blijkt iets anders in het leven te staan dan de meeste mensen.

Het verhaal was erg origineel. Ik vond het erg leuk dat het een heel levendig verhaal was en dat er eveneens zoveel levenswijsheden gedeeld werden. Het einde was verrassend.

❤️❤️❤️❤️


Het waren 5 hele verschillende verhalen die allemaal op hun eigen manier uniek waren. De verscheidenheid maakt dat deze 5 kortverhalen ongetwijfeld veel mensen zal aanspreken. Heb jij zin in wat heerlijke romantische feelgood zo rondom de Valentijn? Dan is deze verhalenbundel een goede aanrader!

Mijn eindwaardering: ❤️❤️❤️❤️
10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page