top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Opgroeien met autisme – Sylvana van Zweeden

Ik ken Sylvana al geruime tijd, dus ik was erg nieuwsgierig naar haar eigen verhaal.

Nederlands | E-book | mei 2022 | 350 pagina's | Wereld van autisme | Prijs € 4,99


Voor het lezen:

Ik was enorm nieuwsgierig geworden naar het persoonlijke verhaal van Sylvana en hoe dat zij autisme in haar kindertijd heeft ervaren. De cover van het e-book sluit naadloos aan op de hele huisstijl van wereld van autisme, dat heeft Sylvana erg goed gedaan. De titel en subtitel zijn goed en duidelijk leesbaar. Ik ben benieuwd of dat ik herkenning voel in haar verhaal.

 

Het verhaal:

Op mijn 32e kreeg ik (eindelijk!) de diagnose autisme. De diagnose is nooit eerder in mijn leven ter sprake gekomen. Terugkijkende op mijn kindertijd waren er wel zéker kenmerken van autisme aanwezig.

In dit eBook deel ik 26 persoonlijke kenmerken van autisme in mijn kindertijd (leeftijd 6 t/m 12 jaar). Het gaat hierbij om kenmerken die ik persoonlijk beschouw en zie als kenmerken van mijn autisme.

 

Mijn ervaring:

Sylvana vertelt op een hele duidelijke, heldere en krachtige manier haar verhaal. Ze heeft haar verhaal onderverdeeld in verschillende kenmerken waarmee de DSM-5 autisme classificeert.

Per kenmerk vertelt ze haar eigen verhaal en dingen waar ze in haar kindertijd tegenaan liep, hoe dat ze dit ervaarde en ook hoe dat haar omgeving hier tegenaan keek.


Het verhaal biedt mij een hoop herkenning, waardoor dat ik zie dat ik niet de enige ben die tegen deze dingen in het leven aan loopt of heeft gelopen. Het is een mooi en persoonlijk verhaal geworden.


Koop hier het e-book.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page