top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Perfect in balans – Vada Mickael

Ik won dit prachtige en gesigneerde boek bij MHBooks. Dank je wel!

Nederlands | Paperback | 9789492792303 | 29 augustus 2023 | 304 pagina's Uitgeverij MHBooks | Prijs €21,94


Voor het lezen:

Ik heb tijdens de blogtour al veel enthousiaste recensies langs zien komen over dit boek. Daarom heb ik ook gelijk mee gedaan aan de winactie bij MHBooks om een gesigneerd exemplaar te winnen. Ik heb door de recensies die ik over dit boek gelezen heb goede verwachtingen. Ik ken de schrijfster Vada Mickael nog niet, dus het wordt mijn eerste kennismaking. De romantische cover van een foto van ineengestrengelde handen belooft een steamy romance.

 

Het verhaal:

Na een heftige periode maakt Ravi, samen met zijn peuter Noah, een nieuwe start in het leven. Noah komt hierdoor op een nieuw kinderdagverblijf terecht waar hij Sanne tegen het lijf loopt. Wanneer Sanne hem vraagt mee te helpen met de voorbereidingen voor het kerstfeest, lijkt er toch iets tussen de twee tegenpolen te ontstaan. Terwijl Sanne altijd van haar kerstvakantie geniet van alle kerstfilms, brengt Ravi hier ditmaal verandering in. Maar wanneer hij haar na een intense nacht op botte wijze de deur uit werkt lijkt de vonk uitgedoofd. Sanne houdt haar relatie met Ravi op haar werk verborgen, maar dit wordt steeds moeilijker. Zeker wanneer de ex van Ravi ook nog eens roet in het eten gooit. Chimène is namelijk niet van plan Ravi op te geven en zorgt voor een hoop onrust. Is het stel opgewassen tegen die jaloerse ex, de peuter en de omgeving?

 

Mijn ervaring: Vada Mickael heeft een heerlijke levendige schrijfstijl vol passie en gevoel. Doordat het verhaal geschreven is vanuit Sanne en Ravi en een paar stukken vanuit Chimène weet ze de personages met gevoel en emotie goed neer te zetten. Ook weet ze op deze wijze enorm goed het spanningsveld tussen de personages te creëren. Je weet als lezer hierdoor de onuitgesproken woorden.


Het is een heerlijk, mooi en vermakelijk verhaal. De verhaallijn heeft niet enorm veel diepgang, maar dat doet dit verhaal niets te kort. Het verhaal is een opdeling van losse verhalen, die samen in chronologische volgorde het verhaal vertellen. Het is leuk hoe dat de romance tussen Sanne en Ravi opbloeit en Vada Mickael weet sommige scènes met veel liefde en passie te verwoorden. Er komen veel seksscènes in het verhaal aan bod, maar het is wel zo beschreven dat het passionele scènes zijn. Daarbij is het leuk hoe het verhaal met de korte losse verhalen zich opbouwt. Ook de ex, Chimène die je nekharen overeind laat staan is geweldig neergezet en laat me meermaals gniffelen.


Perfect in balans is een mooie, liefdevolle en heerlijke bundel van korte verhalen die samen een groter verhaal vormen. Vada Mickael heeft een vlotte en levendige schrijfstijl en ze weet de personages met veel gevoel en emotie neer te zetten. Het is geen verhaal met diepgang, maar wel een heerlijke romance met steamy scènes om heerlijk bij weg te dromen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page