top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Precies de juiste snaar - Rock & Flirt 3 – Kristie Raaijmakers

Eindelijk tijd om deel 3 te gaan ontdekken!

Nederlands | E-book | 9789402768657 | 20 april 2023 | Adobe ePub Uitgeverij HarperCollins | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Ik stond te stuiteren om eindelijk van het derde deel van deze serie te gaan genieten. Dus gelijk op de releasedag ging het ebook op mijn ereader om te gaan lezen. Ik ben dol op de heerlijke schrijfstijl van Kristie Raaijmakers, waardoor ik hoge verwachtingen heb voor het derde deel van de Rock & Flirt serie waarvan ik nu ga genieten. Ditmaal is de cover goud-geel en sluit hij verder qua look en feel met de illustratie perfect aan op de twee eerdere delen.

 

Het verhaal:

De achtentwintig jarige Jill werkt als zelfstandige en heeft zich gespecialiseerd in bruiloft fotografie. Ze kan er maar net van rondkomen en doet het met flinke tegenzin. Haar droom is als muziekfotograaf aan het werk te gaan, maar die sprong durft ze niet te wagen. Haar beste vriend Ruud, haalt haar over om vaste fotograaf te worden van hun rockband Misty Figures, waarmee ze een portfolio kan opbouwen. De bandleden en Ruud geven haar de onvoorwaardelijke steun en steun die ze nodig heeft om de sprong te wagen. Ruud en Jill zijn van kleins af aan al beste vrienden én het bewijs dat een vriendschap tussen een man en vrouw mogelijk is. Toch voelt Jill dat tijdens het fotograferen de gevoelens voor Ruud beginnen te veranderen. Zou dit wederzijds zijn? Ze besluit onderzoek te doen, is Ruud blind voor zijn eigen emoties of voelt hij zich ook tot haar aangetrokken? Durft ze ook deze sprong te wagen en hun vriendschap op het spel te zetten?

 

Mijn ervaring:

Wauw!!! Ik dacht dat de verhaallijn niet nog beter zou kunnen, maar met het derde deel weet Kristie de boel nog verder te overtreffen. Ditmaal volgen we het verhaal van Ruud en Jill, en wat een onwijs toffe, unieke en authentieke hoofdpersonages heeft Kristie nu weer in het verhaal weten te zetten. Voor beide personages krijg ik gelijk een zwak. Daar blijft het niet alleen bij, ook de oma van Jill weet direct met haar acties mijn hart te veroveren.


Kristie Raaijmakers heeft een vlotte, levendige en absoluut feelgood schrijfstijl, daarmee bedoel ik dat ze het verhaal zo neer weet te zetten dat je het verhaal echt voelt, er zitten heerlijke ups en downs en overheerlijke humor in. De verhaallijn is sterk, origineel en realistisch. Ik merk dat ik al snel compleet in het verhaal zit en het verhaal laat me niet onberoerd. Ik lach en tweemaal huil ik tranen met tuiten. Met het plot geeft Kristie dan vervolgens de kers op de taart en geeft ze het absolute en ultieme feelgood einde. Dit boek sla je met een lach en een zucht dicht.


Precies de juiste snaar, het derde deel van de rock & flirt serie. Hij is los te lezen, maar voor een optimale leeservaring, moet je gewoon de hele serie lezen! Het verhaal kent heerlijke ups en downs en kent overheerlijke humor. Dit boek kent fantastische personages waardoor het een boek is waarvan je niets anders kan dan ultiem genieten! Een dikke aanrader. Ik sta nu al te stuiteren voor deel 4, dus Kristie, hou me niet te lang in spanning ;).

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


تم إيقاف التعليق.
bottom of page