top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Pumpkin Spice Latte, With Love – Sofie Broeckx

Ik mocht mee doen met de blogtour van dit boek. De titel en cover alleen al spreken me enorm aan, dus ik heb enorm veel zin om in het boek te duiken.

Nederlands | E-book | 9789464208733 | Druk: 1 | december 2021 | Adobe ePub | Uitgeverij Books & Butterflies

Voor het lezen: Een heerlijke Feelgood van Sofie Broecks. De titel van dit e-book en de cover trekken gelijk mijn aandacht. Ik krijg helemaal het herfstgevoel (wat mijn favoriete seizoen is) en ik ben dol op Pumpkin Spice Latte. Ik was een van de gelukkige die voor Books & Butterflies dit boek mocht recenseren voor een blogtour. Ik kon dan ook niet wachten tot ik het e-book binnen had en kon gaan lezen.

 

Beschrijving:

Beste vrienden en studenten Ben en Alex zitten in hun laatste jaar rechten. Ze delen samen een studio en zijn vastbesloten om van hun laatste jaar een feest te gaan maken. Helaas gooit Corona roet in het eten. Beide hebben ook hun struggles. Ben ziet zichzelf in de toekomst liever als Barista dan als advocaat. Alex was van plan om naar het buitenland te gaan maar ook die plannen lopen nu in het water. Gaan ze zich samen door het studiejaar en alle Corona beperkingen heen weten te slaan? Durven ze uiteindelijk voor hun dromen te kiezen?

 

Conclusie:

Het is echt een verhaal van deze tijd, we volgen namelijk het leven van Ben tijdens de corona periode die in deze periode samen met Alex een gezellige studio deelt.


De schijfstijl van Sofie is lekker vlot en krachtig, ze wisselt prettig af tussen beschrijving en dialogen. Het duurde voor mijn gevoel even voordat de verhaallijn op gang kwam, maar toen hij eenmaal op gang kwam hield hij mijn aandacht echt volledig op het verhaal. Het verhaal volgt een chronologische volgorde en wordt stap voor stap opgebouwd. Ook de personages zijn goed uitgewerkt en duidelijk neergezet. We ervaren echt hoe 2 verschillende studenten het ervaren om het is om midden in de Corona periode met hun studie en hun sociale leven om te gaan.


Het is echt een op en top feelgood-roman, dus aan emoties en gevoelens is in dit boek zeker geen tekort. Wat ik ook heel sterk vond aan het verhaal van Sofie was dat ze ook de ernst en de moeilijkheid van mentale problemen laat zien en wat het niet alleen voor die persoon doet, maar ook wat voor invloed dit heeft op de omgeving. Dit heeft ze knap van verschillende kanten weten te belichten.


Ik heb nog niet eerder een verhaal gelezen van Sofie Broeckx, maar van dit verhaal heb ik genoten en ik hoop dan ook met mijn hele hart dat dit verhaal een vervolg gaat krijgen, want ik wil meer Ben en Alex! Dus raad ik dit e-book aan? Ja zeker weten!!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page