top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Rage and Ruin – Jennifer L. Armentrout

Toen deel 1 uit was, ben ik gelijk door gegaan met deel 2 van deze serie. Ik moet gewoon weten hoe dit geweldige en spannende avontuur verder gaat.

Nederlands | Luisterboek | 9789020542332 | april 2021 | Verteller: Miryanna van Reeden | Uitgeverij Zomer & Keuning


Beschrijving:

Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden. Een wezen dat voor de ondergang wil zorgen. Daarnaast begint Trinity gevoelens voor Zayne te krijgen. Ze weet dat ze niet samen kunnen en mogen zijn en probeert uit alle macht die gevoelens van zich af te schudden. Wanneer de spanning oploopt beseffen ze pas hoe erg dat ze elkaar nodig hebben. Lukt het ze om hun krachten te bundelen en de Harbinger te verslaan?

 

Voor het luisteren: Deze cover is aansluitend op de cover van deel 1. Alleen nu is de cover in plaats van turquoise, rood van kleur. De bliksemschicht loopt nu de de andere kant op als op deel 1. Ik wil na het spannende, mooie en fantasierijke verhaal van deel 1, gelijk terug in de wereld van Zayne en Trinity.


Conclusie:

Nu zit ik zonder moeite gelijk in het verhaal, maar ook niet raar aangezien ik een paar minuten geleden nog naar deel 1 luisterde. De voorlezer is dezelfde persoon als bij deel 1. De voorleesstem is erg prettig om naar te luisteren en ze heeft een prettig voorleestempo.

Het gaat verder waar deel 1 eindigde. Ik denk dat je wel bij deze serie bij deel 1 moet beginnen om de serie te volgen. Wederom beleven we een ijzersterk en enorm spannend verhaal. Ik vind het erg goed dat de personages zich in de loop van het verhaal en de delen zich steeds verder ontwikkelen. Jennifer heeft de verschillende personages allemaal een eigen karakter weten te geven en je kan je daar ook echt een goede voorstelling van maken.


Ook dit verhaal neemt weer veel onverwachte wendingen wat de spanning er goed in houdt. De spanningsboog blijft het hele verhaal goed gespannen, waardoor dat je gewoon verder wilt luisteren. Jennifer weet wederom de hele rollercoaster aan emoties bij het luisteren van dit boek bij je op te roepen: verdriet, verwarring, ongeloof, woede, teleurstelling, ongeduld, verlangen, vreugde, liefde, radeloosheid, schaamte.. er ontbreekt niks.

Bereid je voor op spannende plot twists en een enorm enorm schokkend einde.

Ik kan echt niet wachten om aan deel 3 te beginnen en te weten hoe dat dit gaat eindigen!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️+
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page